ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ…

Τη φράση του Ευάγγελου Αβέρωφ “όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος” θύμισαν τα σημερινά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξε  αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια και ειδικά στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας εκεί που η νεοϊδρυθείσα παράταξη των Α.ΔΗ.Κ. ήταν η μόνη παράταξη που κάλεσε τον κλάδο να πάρει μέρος στις εκλογές και απέτυχε οικτρά να περάσει το μήνυμα.

Και φυσικά η φράση του Αβέρωφ ταιριάζει γάντι στον εμπνευστή της παράταξης και μέχρι σήμερα αιρετό που εκλέχθηκε με τις ψήφους της ΔΑΚΕ στις εκλογές του 2018 τότε που η παράταξη της ΔΑΚΕ είχε πάρει περισσότερες από 600 ψήφους και ο νυν αιρετός περίπου 330 σταυρούς.

Σήμερα οι ΑΔΗΚ πήραν στις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ Λάρισας 128 ψήφους και ο ίδιος 106 σταυρούς, γεγονός που αποδεικνύει ότι χωρίς την παράταξη δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα και κοινώς, σύμφωνα με το αποτέλεσμα, “τον έφαγε ο λύκος…”

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι βάσει των αποτελεσμάτων και της αποχής του 90%, αν τελικά η υπουργός Παιδείας νομιμοποιήσει τις εκλογές, γιατί η ΟΛΜΕ και η ΕΛΜΕ δεν πρόκειται να τις νομιμοποιήσουν όπως άλλωστε και όλος ο κλάδος, στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας, ως αιρετοί θα είναι ο νυν αιρετός Κ. Κοντσιώτης και ένα ακόμη μέλος των ΑΔΗΚ αφού η παράταξη κέρδισε και τις 2 έδρες, τρέχοντας μόνη της στις εκλογές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ