ELECTRONET Β.Κ. ΚΑΖΑΝΑ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!

Οι ανάγκες δεν σταματάνε ποτέ και οι ανάγκες σας είναι για την Electronet B.K. Καζάνα σε προτεραιότητα! Γι’ αυτό εξακολουθεί να μένει δίπλα σας εκπτωτικά, διαδικτυακά, τηλεφωνικά και με ασφάλεια πάνω από όλα! Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές των εκπτώσεων και να αποκτήσετε από το σπίτι σας όποια ηλεκτρική συσκευή θέλετε, εύκολα και γρήγορα!

Ακολουθώντας την απόφαση της πολιτείας, το κατάστημα τέθηκε σε προσωρινή αναστολή λειτουργίας για την προστασία τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών της.

Οι άνθρωποι της Electronet B.K. Καζάνα όμως, εξακολουθούν να μένουν δίπλα σας και είναι στη διάθεσή σας τηλεφωνικά να σας ενημερώσουν, να σας εξυπηρετήσουν, να λύσουν κάθε σας απορία αλλά και να δεχτούν την παραγγελία σας, φροντίζοντας για την εξυπηρέτησή σας.

Και στις εκπτώσεις του Νοεμβρίου όλα τα προϊόντα, όλων των επώνυμων εταιριών διατίθενται σε μοναδικές τιμές, βρίσκονται σε επάρκεια και φυσικά είναι ετοιμοπαράδοτα. Για ό,τι κι αν χρειαστείτε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσα από το www.kazanas.gr ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 2410 536631 και αυτή θα φτάσει στην πόρτα σας με ασφάλεια.

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνει την ανέπαφη αποστολή των προϊόντων σας ακολουθώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Οι οδηγοί του ιδιόκτητου στόλου της εταιρίας, έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης, προκειμένου να σας παραδώσουν με ασφάλεια αλλά και ανέπαφα τα προϊόντα σας ενώ όλος ο εξοπλισμός που έρχεται σε επαφή με τα εμπορεύματα απολυμαίνεται καθημερινά. Η αποστολή γίνεται όπου επιθυμείτε και ΔΩΡΕΑΝ εντός πόλης.

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ, www.kazanas.gr, 2410 536631

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ