ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 139

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε ακροατή μου καραντινιασμένε και ακριβοθώρητε, που είχες δεν είχες το ξαναζείς το έργο «ένεκα η ατομική ευθύνη», που συν τοις άλλοις σε βρίσκει όχι μόνον αποκλεισμένο μα και εξαρτημένο από τον μισθό!

Δεν τον άκουσες βλέπεις τον τρισμέγιστο (που όλα καλά καμωμένα αν δεν ήταν το ανεύθυνο πόπολο), ούτε και κείνον τον έρμο τον Σπύρο που μας μπουγάδιαζε από τηλεοράσεως πολύ σχολαστικά και ιδού τα αποτελέσματα! Καραντίνα και πενταψήφια ξανά μανά στις επάλξεις και ο σκύλος άφαντος, που δεν λησμόνησε το σκασμένο το ξεπάτωμα που του επιφυλάχθηκε την περασμένη άνοιξη.

Συμπούρμπουλοι στην επαρχία οι πρωτευουσιάνοι, μη και τη γλυτώσει κανένα χωριό της περιφέρειας και δεν μπει στη λίστα Χαρδαλιά, με τη βούλα του SMS το πάστωμα στα μέσα μεταφοράς και τις σχολικές αίθουσες και από ΕΣΥ φταις εσύ και τα καφεδάκια σου για το κακό που μας βρήκε εμάς τους προετοιμασμένους και υπεύθυνους της κυβέρνησης.

Μια φορά τώρα που σήκωσε το βάρος της ευθύνης ο πρωθυπουργός για να μας ανακοινώσει ευθαρσώς πως εμείς φταίμε πήρα και ησύχασα, «να από κοντά θα μας προκύψει και Μαρέβα για να συντονίσει τα χειροκροτήματα από το μπαλκόνι, άντε να ετοιμάζεται και η Άλκηστις για κάναν περίπατο, θα ενημερωθούμε από τους έγκυρους και ξαναπληρωμένους, που θα πάει θα περάσει», σκέφτηκα η καραντινάτη.

Εκεί που με ζώσαν κάτι φίδια ήταν με το 800άρι που ανακοινώθηκε και τη 48ωρη παράταση που δόθηκε για τον καλλωπισμό μας. Βρε λες να τραβήξει το μέτρο και να ξεμείνουμε από συνταγές του Πετρετζίκη αναρωτήθηκα, με τις σκέψεις να απομακρύνονται γρήγορα σαν ενημερώθηκα για το αξιόμαχο της κυβέρνησης και την υπομονή που θα πρέπει να επιδείξουμε μέχρι νεωτέρας.

Από υπομονή δεν ξέρω, μια φορά κάτι νεύρα περίσσευμα καταγράφονται ήδη στον τόπο, συν κάτι λουκέτα που μας ξέμειναν αμανάτι από την προηγούμενη «θυσία» για να φωτογραφίζεται ο τρισμέγιστος στα ηλιοβασιλέματα της Σαντορίνης προσκαλώντας ανεξέλεγκτα κόσμο και κοσμάκη στον “free covid” παράδεισο που φτιάχτηκε επί των ημερών του (παρατεταμένο εδώ το χειροκρότημα κ. Μαρέβα μας θα σε παρακαλέσω).

Σε αναμονή της ανταποδοτικότητας των μέτρων σας κλωτσώ συντροφικά στο καλάμι και αναμένω σίγουρες επιτυχίες πάνω από κατσαρόλες και τηγάνια, την ώρα που οι υπεύθυνοι του κουβέρνου θα… μαγειρεύουν το μέλλον μας και το καλό μας.

Τα υπόλοιπα θα μας τα πει ο Σωτήρης…

Εμείς συνεχίζουμε να νίπτουμε τας χείρας πολύ σχολαστικά και όσο για τραγούδι συντονιζόμαστε (και συμπάσχουμε γιατρέ μου) και από τη δισκογραφική δουλειά του δικού μας Θ. Παπακωνσταντίνου «5 ΧΕΙΜΩΝΕΣ 6 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ» ακούμε από τη Μ. Ζαμάνη «ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ».

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ