ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Διονύσιος Διονυσίου ΠΕ11 (πρώην μέλος ΠΥΣΔΕ Λάρισας)

Μετά την παραίτηση μελών της εφορευτικής επιτροπής που όρισε ο δ/ντης ΠΔΕ Θεσσαλίας στις 30/10/2020 συγκροτήθηκε εκ νέου από τον δ/ντη ΠΔΕ  Θεσσαλίας η εφορευτική επιτροπή ορίζοντας για την διενέργεια των e- εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια στην οποία συμμετέχουν (πρόεδρος και διαχειριστής ψηφοφορίας) υπάλληλοι οι οποίοι συμμετείχαν  και στην διαδικασία (ηλεκτρονική) επιλογής δ/ντων το καλοκαίρι του 2017.

Σε εκείνη την διαδικασία ο πρώην δ/ντης ΔΔΕ Λάρισας (Καψάλης) είχε παραδεχτεί και σαφώς είχαν διατυπωθεί στην απόφαση του διοικητικού εφετείου Λάρισας ,πλημμέλειες επί της  ηλεκτρονικής διαδικασίας επιλογής δ/ντων.

Προφανώς έχουν διερευνηθεί οι πλημμέλειες αυτές και οι ανωτέρω υπάλληλοι δεν είχαν καμία ευθύνη , εμπλοκή, συμμετοχή, στις ανωτέρω πλημμέλειες (εκπρόθεσμες αιτήσεις δ/ντων Ιούλιος 2017).

Θα ήθελα  επίσης να επισημάνω ότι η ανωτέρω διαδικασία αφορούσε 164 υποψήφιους δ/ντες ενώ οι εκλογές στις 7/11/2020 αφορούν 2500 συναδέλφους περίπου.

Προφανώς οι υπεύθυνοι της μηχανοργάνωσης στη ΔΔΕ Λάρισας  να μην έχουν κάποια συμμετοχή στα ΘΑΥΜΑΤΑ και για αυτό τους ανατέθηκαν τόσο υψηλά και υπεύθυνα καθήκοντα.

Ποιά είναι τα ΘΑΥΜΑΤΑ;

1ο ΘΑΥΜΑ:  Ειναι αυτο που έγινε στο σύστημα ΑΘΗΝΑ στη ΔΔΕ Λάρισας.

Δέστε λοιπόν πως εκτυπωνόταν μια αίτηση τοποθέτησης ενός υποψηφίου δ/ντή τον Ιούλιο του 2017 απο το σύστημα ΑΘΗΝΑ (εγγρ Α ) και πως  αυτή η ίδια αίτηση μεταλλάχθηκε εντός του συστήματος ΑΘΗΝΑ τον Ιούλιο του 2020 (εγγρ Β)

2ο  ΘΑΥΜΑ: Ενώ τον Ιούλιο του 2017 υποβλήθηκαν  ηλεκτρονικά 164 αιτήσεις, σε μένα επιδόθηκαν (μετά από προσπάθειες 7 μηνών και δύο εισαγγελικές εντολές) 167 αιτήσεις. οι τρεις επιπλέον αφορούσαν τις ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ  υποβληθείσες αιτήσεις, τις οποίες οι τρεις συνάδελφοι υπέβαλαν την επόμενη μέρα λόγω  αδυναμίας εισόδου τους στο σύστημα ΑΘΗΝΑ. Ως δια μαγείας δηλαδή οι τρεις χειρόγραφες μετατράπηκαν σε ηλεκτρονικές.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, πιστεύετε σε τέτοιου είδους θαύματα;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ