ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Αυστηρές συστάσεις του δημάρχου για περιορισμό των μετακινήσεων

Αυστηρές συστάσεις για τον περιορισμό των μετακινήσεων των πολιτών, απευθύνει ο Δήμαρχος Ελασσόνας μετά την αλληλουχία κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού που παρουσιάζονται τις τελευταίες ημέρες τόσο στην πόλη της Ελασσόνας, όσο και σε Κοινότητες του δήμου.

Οι καθημερινές δειγματοληψίες στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας, κατοίκων οι οποίοι προσέρχονται μετά από εμφάνιση συμπτωμάτων, δίνουν μια ανησυχητική αύξηση των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε covid-19. Η αύξηση αυτή απαιτεί ψυχραιμία πρωτίστως και όχι πανικό, ώστε να απομονωθούν τα κρούσματα εγκαίρως και να μην έρχονται σε επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση προς όλους και ειδικά τις επαφές των κρουσμάτων που οφείλουν να τεθούν σε καραντίνα, σημειώνοντας: «Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι μεγάλος και η μετάδοση πολύ πιθανή. Όσοι παρουσιάζουν το παραμικρό σύμπτωμα της νόσου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με γιατρό ή με το πλησιέστερο Κέντρο Υγείας. Όσο συντομότερα εντοπίσουμε τα κρούσματα, τόσο μικρότερη θα είναι η διασπορά του ιού. Είναι επιβεβλημένο όσο ποτέ άλλοτε να περιορίσουν όλοι τις επαφές τους αυστηρά μόνο με το στενό οικογενειακό περιβάλλον και να μετακινούνται μόνο για τα απολύτως απαραίτητα όπως είδη πρώτης ανάγκης, επίσκεψη σε γιατρό κτλ. Ας επιδείξουμε όλοι υπευθυνότητα ώστε σύντομα να βγούμε από αυτή τη δυσμενή κατάσταση και τον περιορισμό. Η υγεία όλων μας προέχει».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com