ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠ/ΜΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

Συναγερμός σήμανε στο υποκατάστημα της Alpha Bank που λειτουργεί επί της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα, όπου και εντοπίστηκε κρούσμα κορονοιού σε εργαζόμενο, ενώ η τράπεζα έθεσε σε 14ήμερη καραντίνα το σύνολο του προσωπικού λειτουργώντας πλέον με νέα σύνθεση, καθώς μετέφερε εργαζόμενους από υποκαταστήματα της Κεντρικής και της Βόρειας Ελλάδας στη Λάρισα.

Σημειώνεται πως οι χώροι απολυμάνθηκαν και λειτουργούν κανονικά, ενώ σε ανακοίνωση της τράπεζας αναφέρονται τα εξής:

“Με νέα σύνθεση Προσωπικού λειτουργεί από σήμερα το Κατάστημα της Alpha Bank στη Λάρισα (Αλ. Παπαναστασίου 23).

Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της επί της οδού Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 23 στη Λάρισα, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρούσματος Covid-19 σε Εργαζόμενο χθες, Τρίτη 10 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες οδηγίες του ΕΟΔΥ, η Τράπεζα προχώρησε άμεσα σε γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν έως και χθες στο Κατάστημα θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Το Κατάστημα λειτουργεί κανονικά σήμερα με νέα σύνθεση Προσωπικού της Τράπεζας από Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας”.

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com