ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΒΡΩΜΗ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΣ

Δύο νέες σημαντικές διακρίσεις για την καινοτομία των προϊόντων της απέσπασε η ΟΛΥΜΠΟΣ. Τα φετινά Best Launching Awards 2020 επεφύλαξαν ξεχωριστές βραβεύσεις για τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη και ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη – Φουντούκι στην κατηγορία των τροφίμων.

Τα φυτικά ροφήματα ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη και ΚΑΡΠΟΣ Βρώμη – Φουντούκι είναι δυο νέες προτάσεις της ΟΛΥΜΠΟΣ με υψηλή διατροφική αξία και υπέροχη γεύση. Πρόκειται για 100% φυτικά ροφήματα τα οποία παράγονται αποκλειστικά από ελληνική βρώμη. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα εδώδιμων ινών, είναι πλούσια σε ασβέστιο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη D, δεν περιέχουν λακτόζη και είναι κατάλληλα για χορτοφάγους , αλλά και για περιόδους νηστείας.

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στο δρόμο της ελληνικότητας και της φυσικότητας και ανταποκρινόμενη στις τάσεις της αγοράς για φυσικά, αυθεντικά προϊόντα, ανοίγει νέους δρόμους με την καθιέρωση καινοτόμων διατροφικών προτάσεων που ικανοποιούν ιδανικά τις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και τα βραβεία για λογαριασμό της εταιρείας παρέλαβε ο εμπορικός διευθυντής κος. Μιχάλης Βεδεράκης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com