ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΛΙΝΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σε απάντηση δημοσιευμάτων σχετικά με την αντοχή του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας στα πλαίσια της εφημερίας, από τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Γρηγόριο Βλαχάκη ξεκαθαρίζονται τα εξής:

Το Ιατρικό, Νοσηλευτικό και λοιπό Προσωπικό καθόλη την εξέλιξη του δεύτερου κύματος της πανδημίας, με ιδιαίτερη αυταπάρνηση, αλτρουισμό και πλήρη ομοψυχία, έχει αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή την αυξημένη κίνηση περιστατικών .

Η δυναμικότητα του ΓΝΛ ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 46 κλίνες για θετικά περιστατικάCovid-19, 16 για ύποπτα,ενώ οι κλίνες ΜΕΘ-COVIDγια το Νοσοκομείο μας έχουν φτάσει στις 20.

Η θεαματική αύξηση του αριθμού των κλινών COVID-19του Νοσοκομείου μας με την συνεχή και επιτυχημένη αντιμετώπιση των απαιτήσεων σε νοσηλεία, μάς οδηγεί στην πλήρη αμφισβήτηση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν αδυναμία εφημερίας από το ΓΝΛ.

Η προσπάθεια από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, υπό την καθοδήγηση του υπουργείου Υγείας και της 5ης ΥΠΕ συνεχίζεται και τέτοιου είδους δημοσιεύματα δεν συμβάλλουν στον αγώνα όλων για τη θωράκιση της πόλης και της ευρύτερης  περιοχής απέναντι στην COVID-19.

Σ.Σ.: Τα δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ο κ. διοικητής, όσον αφορά το paidis.com προέρχονται από το ρεπορτάζ και τις αντιδράσεις δηλώσεις των γιατρών του νοσοκομείου και αποδεικνύονται από τη μεταφορά ασθενών με άλλες παθήσεις από ΜΕΘ του νοσοκομείου σε ΜΕΘ ιδιωτικών κλινικών. Και το κυριότερο γίνονται με γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και τη βελτίωση του ΕΣΥ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com