ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ Ρ. ΤΖΙΜΑ – ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ MEGA

Χωρίς ίχνος ειλικρίνειας ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, επιμένει σχετικά με τις χθεσινές του δηλώσεις που στην ουσία ομολόγησε ότι το άνοιγμα του τουρισμού είχε ως αποτέλεσμα τη διασπορά του κορονοϊού στη χώρα, ότι… δεν τις έκανε!

Τι κι αν η Ράνια Τζίμα, έβαλε το βίντεο με τις συγκεκριμένες δηλώσεις, ο Άδωνης επέμενε με θράσος ότι δεν έχει πει τίποτα τέτοιο, ενώ δεν δίστασε να προσβάλει και την ίδια τη δημοσιογράφο αλλά και όλους της τους συνεργάτες.

Ο γαλάζιος υπουργός κατηγόρησε για επίθεση το σταθμό, το δελτίο και την παρουσιάστρια έχοντας πάθει σοκ από την αντιμετώπιση προς το πρόσωπό του, αφού όπως είναι γνωστό δεν είναι τέτοια συνήθως.

Πως να μην του φανεί περίεργο άλλωστε; Τόσα χρόνια στην τηλεόραση ως πολιτικός αλλά και ως τηλεπωλητής δεν ξέρει πως οφείλουν οι δημοσιογράφοι να αντιμετωπίζουν τους πολιτικούς.

«Για μια τόσο αυτονόητη αλήθεια να δεχτώ τέτοια επίθεση από εσάς δεν το περίμενα. Οι Έλληνες δεν χρειάζονται ούτε καβγάδες ούτε κουτσομπολιά», είπε ο υπουργός υποστηρίζοντας κάτι τελείως αναληθές, αντιμετωπίζοντας και τη δημοσιογράφο αλλά και τους τηλεθεατές ως ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν.

«Από πότε η δημοσιογραφία είναι επίθεση και η καταγραφή των γεγονότων κύριε Γεωργιάδη» απάντησε η κα Τζίμα αλλά μάλλον απάντηση δεν πρόκειται να πάρει ποτέ.

Άλλωστε αν η πραγματικότητα διαφωνεί με τον Άδωνη, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα…

documentonews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ