Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΘ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΝΛ

Σχολιάστηκε αν μη τι άλλο η… σπουδή που επέδειξε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προχωρώντας σε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά των κακών δημοσιογράφων, αφού κατά την άποψή του «η θεαματική αύξηση του αριθμού των κλινών COVID-19 του Νοσοκομείου μας με την συνεχή και επιτυχημένη αντιμετώπιση των απαιτήσεων σε νοσηλεία, μάς οδηγεί στην πλήρη αμφισβήτηση των δημοσιευμάτων που αναφέρουν αδυναμία εφημερίας από το ΓΝΛ».

Θα ήταν περιττό να επικαλεστούμε την υπεύθυνη και άοκνη δημοσιογραφική δουλειά που γίνεται από την συντριπτική πλειοψηφία των τοπικών μέσων ενημέρωσης για την έγκυρη ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς οι ίδιες οι δηλώσεις και οι κινητοποιήσεις των υγειονομικών μιλούν από μόνες τους.

Και αν ο κ. Βλαχάκης αισθάνθηκε την ανάγκη να τα βάλει με τους «κακούς» της ενημέρωσης και τα δημοσιεύματα «που δεν συμβάλλουν στον αγώνα όλων για τη θωράκιση της πόλης και της ευρύτερης  περιοχής απέναντι στην COVID-19», αλήθεια τι απαντά στη διοίκηση της ΕΙΝΚΥΛ που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ή ακόμη καλύτερα στον διευθυντή της ΜΕΘ του ΓΝΛ Απ. Κομνό που μιλά για οριακή κατάσταση;

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κρεβάτι εντατικής στη Λάρισα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας το απόγευμα σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας (MEGA), για να προσθέσει πως «η κατάσταση στο νοσοκομείο μας είναι οριακή όπως και σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλίας», αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο ασθενείς που θα χρειαστούν ΜΕΘ να μεταφερθούν στη Λαμία ή τη Χαλκίδα, όπου και υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα κρεβάτια.

«Τα κρούσματα της Λάρισας σήμερα είναι κάτι λιγότερα από 200», ανακοίνωσε το εφιαλτικό νούμερο ο κ. Κομνός, για να αφήσει ανοιχτό ένα ακόμη ενδεχόμενο: το νοσοκομείο, καθώς διαθέτει ακόμη κάποιους αναπνευστήρες, να προχωρήσει στη δημιουργία «δωματίων ΜΕΘ» για τη νοσηλεία των πιο ήπιων περιστατικών.

Όχι θα συμφωνήσουμε με τον κ. διοικητή, μετά τα παραπάνω είναι ηλίου φαεινότερο πως χάρη «στην καθοδήγηση του υπουργείου Υγείας και της 5ης ΥΠΕ» φτάσαμε εδώ που φτάσαμε…

Ειρήνη Παπουτσή

Δείτε ΕΔΩ τί είπε ο κ. Κομνός

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ