ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γ. Αντωνόπουλο συναντήθηκε ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας που υποστήριξε ότι όσο ο ιός μας απειλεί, εμείς συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα

Συνάντηση στο δημαρχείο Τυρνάβου είχε ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γιάννη Αντωνόπουλο, με αφορμή τον αυξανόμενο αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού που παρατηρείται τελευταία στην επαρχία.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας αναφέρθηκε σε όλες τις δράσεις που εφαρμόζει η δημοτική αρχή, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών (ΕΟΔΥ -Πολιτική Προστασία), ενώ δήλωσε ότι βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον ΕΟΔΥ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, προκειμένου να ληφθούν -εάν χρειαστεί- περαιτέρω μέτρα.

Στο μήνυμά του ο δήμαρχος κ. Κόκουρας επανέλαβε την αναγκαιότητα τήρησης των μέτρων που προτείνουν οι ειδικοί από όλους. «Κατανοώ ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από την υφιστάμενη κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν έχει κουραστεί ο κορωνοϊός, ο οποίος συνεχίζει να μας απειλεί. Με υπομονή και επιμονή θα τα καταφέρουμε, αλλά αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσουμε όλοι μαζί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Τυρνάβου.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Γιάννης Αντωνόπουλος παροτρύνει τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να κάνουν χρήση της μάσκας, να τηρούν τις αποστάσεις και όσοι έχουν έρθει σε επαφή με κρούσματα κορωνοϊού και είναι ασυμπτωματικοί να παραμένουν σε καραντίνα 14 ημερών στο σπίτι τους και να μην προστρέχουν στα ήδη επιβαρυμένα -με βαριά περιστατικά- νοσοκομεία του νομού ή στο Κέντρο Υγείας που συνεχίζει να βρίσκεται σε επιφυλακή, διενεργώντας τεστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ