ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19

Αγωνιούν χιλιάδες ρευματοπαθείς της Θεσσαλίας, καθώς τα αυξημένα κρούσματα covid-19 που καταγράφονται στην περιοχή οδήγησαν στην παραχώρηση της Ρευματολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας στη διοίκηση προκειμένου να μετατραπεί σε κλινική νοσηλείας ασθενών με κορωνοϊό.

Επιβεβαιώνοντας πλήρως τις τοποθετήσεις των υγειονομικών για τη βαθμιαία μετατροπή των δημόσιων νοσοκομείων σε νοσοκομεία κορωνοϊού την εξέλιξη ανακοίνωσε ο ίδιος ο διευθυντής της κλινικής Δ. Μπογδάνος, ο οποίος ενημέρωσε την τοπική κοινωνία με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά στην καθησυχαστική για τους ρευματοπαθείς ανάρτηση του κ. Μπογδάνου αναφέρονται τα εξής:

«Από σήμερα, η Ρευματολογική Κλινική της Λάρισας μπαίνει 100% στον αγώνα καταπολέμησης του COVID-19.

Αντιλαμβανόμενοι απόλυτα την ανάγκη να δράσουμε χωρίς χρονοτριβή, ο υποφαινόμενος Διευθυντής της Κλινικής και οι συνεργάτριες και συνεργάτες μου (ιατροί, νοσηλεύτριες και ερευνητές) ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ με αίσθημα ευθύνης την Κλινική μας στην διοίκηση του Νοσοκομείου μας για να νοσηλεύσει και να θεραπεύσει τους λογαριθμικά αυξανόμενους ασθενείς με COVID-19 από την Κ. Ελλάδα και την υπόλοιπη χώρα.

Η κλινική με τους ασθενείς της θα φιλοξενηθεί σε όμορες κλινικές. Σας βεβαιώνουμε ότι θα επιτελέσουμε το έργο μας στο ακέραιο προς όφελος των 35.000 ρευματοπαθών της Θεσσαλίας και των δοκιμαζόμενων ασθενών με COVID-19.

Φίλες και φίλοι, τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν σε βάρος συμπολιτών μας που πάσχουν και υποφέρουν από τον κορωνοϊό.

Κάνω έκκληση (σας εκλιπαρώ) δεδομένης της σπουδαιότητας της κατάστασης και της βαρύτητας του φορτίου που σηκώνουν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου μας και όλων των νοσοκομείων της χώρας να προσέχετε τον εαυτό σας και τους οικείους σας, κυρίως τους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες».

Ε.Π.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com