ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ

Δεν λένε να… συντονιστούν με τίποτα με το πνεύμα και κυρίως τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης ορισμένοι, με το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα να δίνεται από δημοτικούς συμβούλους που τοποθετήθηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ του δήμου Λαρισαίων με αφορμή ερώτηση για το Δημοτικό Ραδιόφωνο Λάρισας.

«Χάθηκε η μπάλα» με τα όσα ακούστηκαν, με τους περισσότερους να μην αντιλαμβάνονται τη χρήση του μέσου, θεωρώντας προφανώς πως η λέξη «Δημοτικό» που συνοδεύει τη ραδιοφωνία συνεπάγεται αυτοδικαίως και χρήση του από όσους διαθέτουν τον τίτλο του δημοτικού συμβούλου!

«Δεν μίλησα ποτέ στα έξι χρόνια της θητείας σας», εμφανίστηκε παραπονούμενος ο ερωτών, προτρέποντας και τους υπόλοιπους να μετρήσουν προσκλήσεις και παρεμβάσεις στα ερτζιανά λες και διάγουμε προεκλογική περίοδο.

Τώρα τον αν το μέσο καλύπτει ειδησεογραφία και φροντίζει για την ενημέρωση των πολιτών απευθυνόμενο κάθε φορά στους αρμόδιους να απαντήσουν για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ουδόλως απασχόλησε τους παραπάνω, που επέμειναν στη θέση τους, με έναν εξ αυτών μάλιστα να προϊδεάζει για τη συνέχεια σημειώνοντας πως «θα επανέλθει».

Τώρα θα μου πείτε ψιλά γράμματα, εδώ έτερος Καππαδόκης ζητούσε να αποφασίζει για τον  σχηματισμό θιάσου με το ακλόνητο επιχείρημα πως είναι μέλος του ΔΣ, στο ραδιόφωνο θα κολλήσουμε και στα λόγια του… αέρα;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ