ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ανάστατοι είναι οι φιλόζωοι μα και οι κάτοικοι της συνοικίας των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα, από την ασυνειδησία και το μένος των απαράδεκτων που έσπειραν φόλες στη γειτονιά με στόχο ανυπεράσπιστα πλάσματα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του paidis.com το γατάκι που εντοπίστηκε νεκρό επί της οδού Λασκαράτου δεν ήταν αδέσποτο, ενώ η ιδιοκτήτριά του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και κατέθεσε μήνυση για την αποτρόπαια πράξη.

Η μήνυση στρέφεται εναντίον ηλικιωμένου γείτονά της, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκτοξεύσει απειλές εναντίον της, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το ανυπεράσπιστο πλάσμα εντοπίστηκε νεκρό στο πάρκινγκ του σπιτιού του (φωτο), όπου και έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας μετά από σχετική ειδοποίηση της ιδιοκτήτριας του άτυχου ζώου.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως το γατάκι που έχασε τη ζωή του από τη φόλα είχε δώσει πριν λίγους μήνες μάχη για τη ζωή του, όταν και εντοπίστηκε αδέσποτο και σε άθλια κατάσταση για να υιοθετηθεί από την μετέπειτα ιδιοκτήτριά του, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργείο και τα κατάφερε, ζώντας με λάμες στα ποδαράκια του.

«Παρακολουθούμε από την πρώτη στιγμή την υπόθεση και καλούμε τους πολίτες που δέχονται απειλές να απευθύνονται άμεσα στις αρχές προκειμένου τα περιστατικά να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης», ανέφερε στη σελίδα ο πρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Κακοποιημένων Ζώων Λάρισας «Ελεύθερος» Δ. Τσιόναρος, σημειώνοντας πως το σωματείο θα σταθεί στο πλευρό της ιδιοκτήτριας του ζώου μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας και την απόδοση ευθυνών.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ