ΤΟ “ΜΕΓΑΛΕΙΟ” ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΕΟΔΥ) – ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ στο παρακάτω κείμενό της η σύζυγος ασθενή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στην ογκολογική του Πανεπιστημιακού

Το θέμα της ογκολογικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας που έκλεισε για απολύμανση μέχρι την Κυριακή (γιατί γελάτε παιδιά;) επειδή παρατηρήθηκε διασπορά κορωνοϊού είναι γνωστό. Μολύνθηκαν 14 ογκολογικοί ασθενείς, 5 νοσηλεύτριες στις 10 που εργάζονται εκεί και 4 γιατροί στους 8 που εργάζονται. Οι 14 ασθενείς που κόλλησαν εντός της κλινικής νοσηλεύονται στον 3ο όροφο, στην κλινική κόβιντ.

Σήμερα το μεσημέρι, κυρία από τον ΕΟΔΥ επικοινώνησε με συνοδό ασθενή ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό στην ογκολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας και ενώ παλεύει ο ίδιος κι η οικογένειά του 5,5 χρόνια με τον καρκίνο, για να κάνει επιδημιολογική μελέτη (η κυρία από τον ΕΟΔΥ να κάνει επιδημιολογικη μελέτη) !!!!! Όχι ιχνηλάτηση.

Δεν κάνει ιχνηλάτηση ο ΕΟΔΥ (όχι ότι θα είχε νόημα σε μία τέτοια περίπτωση). Ενώ λοιπόν έχει βουήξει ο κόσμος για το θέμα της ογκολογικής, που έκλεισε για απολύμανση διότι μολύνθηκαν γιατροί, νοσηλευτές και ασθενείς, που αγωνίζονται για την ζωή τους με νύχια και με δόντια, η κυρία από τον ΕΟΔΥ, ευγενέστατη κατά τα άλλα, ρώτησε τη συνοδό εάν υποψιάζεται από που μπορεί να κόλλησε ο σύζυγός της!!!!!!!!!!!!!.

Ο ΕΟΔΥ δεν πήρε χαμπάρι την διασπορά σε μία κλινική σαν την ογκολογική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου. Ο ίδιος ΕΟΔΥ από τον οποίο ανέμεναν οδηγίες γιατροί και νοσηλευτές μετά το πρώτο κρούσμα σε ασθενή την περασμένη Δευτέρα. Ο ίδιος ΕΟΔΥ που άρχισε να ασχολείται σοβαρά με το θέμα δύο μέρες μετά το πρώτο κρούσμα.

Ο ίδιος ΕΟΔΥ που αρνούνταν να κάνει τεστ σε συνοδούς ασθενών οι οποίοι (ασθενείς) μολύνθηκαν με κορωνοϊό ενώ νοσηλεύονταν στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ο ίδιος ΕΟΔΥ που επέτρεψε έξι ασθενείς ογκολογικοί να ανέβουν κατευθείαν στην μονάδα κοβιντ με μόνο rapid τεστ. Ο ίδιος ΕΟΔΥ τηλεφωνεί και “δουλεύει ψιλό γαζί” συντρόφους ασθενών που έχουν τα ζόρια και τις αγωνίες τους. Μάλιστα, πριν τη συνοδό τηλεφώνησε η ίδια κυρία από τον ΕΟΔΥ στο πατρικό του ασθενούς και τον ζητούσε στο τηλέφωνο. Η οργή ξεχειλίζει!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ