Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΝΙΚΗΣΕ 53ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου θρηνεί ο νομικός κόσμος στα Τρίκαλα αλλά και η δημοσιογραφική οικογένεια στη Θεσσαλία καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο δικηγόρος Σπύρος Τσινόπουλος, σύζυγος της συναδέλφου δημοσιογράφου της ΕΡΤ στα Τρίκαλα Ελπίδας Κουτσογιάννη.

Ο εκλιπών έδινε για πολλά χρόνια αξιοπρεπή μάχη με τον καρκίνο αλλά δυστυχώςς τις τελευταίες ημέρες κατά τη διάρκεια νοσηλείας του στο στην Ογκολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μολύνθηκε από τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να χάσει σήμερα τη ζωή του νικημένος από τον covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ογκολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, είχαν εκδηλωθεί την προηγούμενη εβδομάδα κρούσματα covid-19 σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές.

Μάλιστα την κατάσταση στην κλινική είχε στηλιτεύσει μέσα από αναρτήσεις της η Ελπίδα Κουτσογιάννη μεταφέροντας και την αγωνία των για τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η μόλυνση τους από τον κορωνοϊό, αλλά και παρουσιάζοντας με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία.

Ο άτυχος Σπύρος Τσινόπουλος αφήνει πίσω τους γονείς του, τη σύζυγό του, το γιό τους, αδέλφια και ανίψια που θα του πουν το τελευταίο αντίο αύριο Τρίτη 17 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου εκ Μετσόβου, στα Τρίκαλα.

Παράκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να προσφερθούν στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την καλή συνάδελφο Ελπίδα Κουτσογιάννη από το paidis.com.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ