ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρή καταγγελία εργαζομένου στο πανεπιστημιακό: Στο νοσοκομείο νοσηλεύονταν ψυχιατρικοί ασθενείς με ασθενείς covid-19

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, πρώτο σταθμό της επίσκεψής του στη Λάρισα, όπου και ενημερώθηκε στο πλαίσιο σύσκεψης για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο αναφοράς και τις δομές υγείας της πόλης, ενώ ακολούθησε ολιγόλεπτη συνάντησή του και με εργαζόμενους, στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου.

Πλαισιωμένος από τον Τομεάρχη Υγείας του κόμματος Α. Ξανθό ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στους εργαζόμενους αναρωτήθηκε «γιατί τα ιδιωτικά να μην παίρνουν ένα κομμάτι του βάρους», για να εισπράξει την απίστευτη απάντηση πως στο νοσοκομείο νοσηλεύονταν ψυχιατρικοί ασθενείς με ασθενείς covid-19!!

Λίγο αργότερα σε δηλώσεις έστρεψε τα πυρά του κατά των κυβερνητικών επιλογών, στηλιτεύοντας τους χειρισμούς για την πανδημία, ενώ χαρακτήρισε «τραγική» την κατάσταση που επικρατεί στη Λάρισα και τη Θεσσαλία, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των υγειονομικών.

«Σε κλινική 130 κλινών αντιστοιχούν μόλις 4 γιατροί», σημείωσε ο κ. Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας εγκληματική την αδράνεια, την ολιγωρία και τον εφησυχασμό της κυβέρνησης 8 μήνες τώρα.

«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα ανικανότητας αλλά μια ιδεοληπτική εμμονή της κυβέρνησης σε μια νεοφιλελεύθερη αντίληψη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Τσίπρας.

Ακολούθως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ μετέβη στο δημαρχείο, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Δεληγιάννης, ενώ οι επαφές του θα ολοκληρωθούν αργά το μεσημέρι με επίσκεψη στο Επιμελητήριο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ