ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Δύο νέα κρούσματα ανακοίνωσε και η Alpha Bank

Συναγερμός σήμανε στις υγειονομικές αρχές μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργαζόμενους βιομηχανικής μονάδας που δραστηριοποιείται και στη Λάρισα. Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας στη μονάδα της Λάρισας, που απασχολεί περίπου 150 άτομα, εντοπίστηκαν πάνω από 10 κρούσματα κορωνοϊού σε εργαζόμενους, με αποτέλεσμα να αναστείλει από χθες τη λειτουργία της και για διάστημα 15 ημέρων.

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ALPHA BANK ΣΤΗ ΧΑΡΑΥΓΗ

Εξάλλου δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού, αυτή τη φορά σε υποκατάστημά της στη συνοικία Χαραυγή της Λάρισας, ανακοίνωσε την Τρίτη η Alpha Bank, σημειώνοντας ωστόσο πως η τράπεζα λειτουργεί κανονικά με νέα σύνθεση προσωπικού.

Το υποκατάστημα βρίσκεται επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης και Ηφαιστίωνος, στο ύψος της συνοικίας της Χαραυγής, ενώ σε ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

«Όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας έθεσε σε εφαρμογή η Alpha Bank στο Κατάστημά της, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών –Θεσσαλονίκης και Ηφαιστίωνος στη Λάρισα, σε συνέχεια επιβεβαίωσης κρουσμάτων Covid-19 σε δύο Εργαζομένους, τη Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το ισχύον πρωτόκολλο και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΕΟΔΥ, πραγματοποιήθηκε γενική απολύμανση του Καταστήματος, ενώ οι Υπάλληλοι που εργάζονταν σε αυτό έως και τη Δευτέρα 16.11, θα παραμείνουν προληπτικά κατ’ οίκον για 14 ημέρες.

Το Κατάστημα λειτουργεί κανονικά με νέα σύνθεση Προσωπικού από Καταστήματα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας της Alpha Bank.

Με προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια του Προσωπικού και των Πελατών της, η Alpha Bank τηρεί αυστηρά τα δέοντα μέτρα προστασίας, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη συνέχιση των τραπεζικών συναλλαγών και τη στήριξη της Οικονομίας».

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ