ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Αίσθηση και ποικίλα σχόλια προκάλεσε στη Λάρισα η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας (ΓΕΠΑΔ) αναφορικά με την ημέρα της επετείου εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όπου και επισημαίνεται πως «σε Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα, άτομα επιχείρησαν να συγκεντρωθούν και να τελέσουν πορείες σε διάφορα σημεία των πόλεων, χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια πορεία, κατόπιν της επέμβασης αστυνομικών δυνάμεων των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας».

Προφανώς και τα ρεπορτάζ που συνοδεύτηκαν από το σχετικό φωτογραφικό υλικό από την πορεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προς την πύλη του ΑΤΑ, με την τήρηση των αποστάσεων και όλων των μέτρων ασφαλείας, δεν υπέπεσαν στην αντίληψή τους ή αποτελούν… μαγική εικόνα, αλλιώς δεν εξηγείται η ανακοίνωση, στην οποία και αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται ότι σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2020, σε Λάρισα, Βόλο και Καρδίτσα, άτομα επιχείρησαν να συγκεντρωθούν και να τελέσουν πορείες σε διάφορα σημεία των πόλεων, χωρίς να πραγματοποιηθεί κάποια πορεία, κατόπιν της επέμβασης αστυνομικών δυνάμεων των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας.

Επιβλήθηκαν συνολικά -31- διοικητικά πρόστιμα των -300- ευρώ, ενώ στην πόλη του Βόλου πραγματοποιήθηκαν -8- προσαγωγές».

Πρόστιμα πάντως στην πορεία του ΚΚΕ, δεν καταγράφηκαν. Πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού πολύ απλά δεν την πήραν καν είδηση;

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ