Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Στ. Χατζηκράχτης, Δ. Μπάσμπα, Στ. Τσικριτσής και Ν. Μπαντόγιας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τυρνάβου καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων, στη συμβολική εκδήλωση για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις, αν και οι διαδηλωτές τηρούσαν υποδειγματικά τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Καταδικάζει τον κυβερνητικό αυταρχισμό, την αστυνομική βία και την καταστολή.

Το μήνυμα στάλθηκε από τη νεολαία και το λαό:

Οι αγώνες δεν αναβάλλονται για αργότερα, ούτε απαγορεύονται.

Η πάλη για την υγεία, τη ζωή, τα δικαιώματά μας και ενάντια στην εμπλοκή της χώρας μας στα δολοφονικά σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, θα συνεχιστεί.

Όσοι ονειρεύονται ότι θα βάλουν στο γύψο τους αγώνες του λαού, όσοι νομίζουν ότι βρήκαν ευκαιρία να βάλουν «φίμωτρο» στο λαό, διαψεύστηκαν και θα διαψευστούν ξανά.

Τώρα είναι η ώρα να απαιτήσουμε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στα νοσοκομεία, στελέχωση νέων ΜΕΘ, επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας και να εισακουστούν, από τους κυβερνώντες,  οι χθεσινές εκκλήσεις  των εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της περιφερειακής ενότητας Λάρισας, προς τη Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ για την ενίσχυση όλων των δομών υγείας και όχι την αποψίλωση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ