ΤΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δήλωση του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Β. Κόκκαλη στο περιθώριο της επίσκεψης Τσίπρα

Στο πλευρό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε την Τετάρτη ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λάρισα.

Μετά το πέρας των επαφών, ο κ. Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Λάρισα ήρθε να αναδείξει μία σειρά σοβαρών αρρυθμιών που έχει προκαλέσει η πανδημία και έχει μεγεθύνει η κυβερνητική ολιγωρία. Η ιδεοληπτική αντιμετώπιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας είχε ως αποτέλεσμα να χαθούν οκτώ πολύτιμοι μήνες στην προετοιμασία απέναντι στο διαφαινόμενο δεύτερο κύμα της πανδημίας. Χωρίς προσλήψεις προσωπικού, χωρίς καν να έχουν εκμεταλλευτεί τις δωρεές από τον ιδιωτικό τομέα. Η εικόνα απόλυτης αποσύνθεσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν κρύβεται, όσο κι αν επιχειρούν να την μακιγιάρουν καθημερινά τα καθεστωτικά μέσα.

Την ίδια ώρα η οικονομία χωλαίνει, ο ιδιωτικός τομέας βρίσκεται επί ξυρού ακμής και η λήψη ισχυρών και αποτελεσματικών μέτρων στήριξης εμπροσθοβαρώς είναι απούσα. Το «βλέποντας και κάνοντας» της κυβέρνησης βάζει στην εντατική και την επιχειρηματικότητα.

Ο πρωθυπουργός φέρει την αποκλειστική και βαρύτατη ευθύνη για τα όσα συμβαίνουν και για εκείνα που θα έρθουν.»

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ