ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ CARPET CLEAN TSAKNAKI

Κέρδισε την 7η θέση στον Τελικό των GBPA Awards 2020 στην κατηγορία RTC-A (ΜΜΕ) ανάμεσα από 120 εξαιρετικές εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού υφασμάτων παγκοσμίως!

Τα CINET Global Best Practices Awards διοργανώθηκαν διαδικτυακά στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου η Carpet Clean Tsaknaki ως νικήτρια του διαγωνισμού της Ελλάδας παρουσίασε για τη διεθνή κριτική επιτροπή GBPA 2020, την υποψηφιότητά της σε ένα 3λεπτο βίντεο μετά από επίσημη διαδικασία επιλογής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την 7η θέση στη γενική κατάταξη από 120 επίσημες εγγεγραμμένες εταιρείες  επαγγελματικού καθαρισμού, Professional Textile Care (PTC) από 36 χώρες, και την 3η  θέση στην κατάταξη του ειδικού Βραβείου Καινοτομίας (Innovation Award)

Τα βραβεία λειτουργούν ως πλατφόρμα για να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στο PTC και να αποδείξουν την εστίαση της βιομηχανίας σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, νέα επιχειρηματικά μοντέλα, καινοτομία και βιωσιμότητα. Η ανεξάρτητη Διεθνής Κριτική Επιτροπή εκτίμησε την Carpet Clean Tsaknaki για τις υπηρεσίες της, που επικεντρώθηκαν στην ποιότητα, και την οργάνωση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η CINET, ο διεθνής οργανισμός-ομπρέλα για την επαγγελματική φροντίδα κλωστοϋφαντουργίας (PTC) διοργάνωσε το πρόγραμμα βραβείων καλώντας όλα τα μέλη και τα ενδιαφερόμενα μέρη παγκοσμίως να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση, επιλέγοντας ανάμεσα από εξαιρετικές εταιρείες παγκοσμίως για τα βραβεία. Οι επιχειρήσεις αξιολογήθηκαν από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή International GBPA 2020, που αποτελείται από εκπροσώπους εμπορικών περιοδικών, συμβούλων και εμπορικών ενώσεων από 20 χώρες του κλάδου PTC. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με την παρουσίαση της εταιρίας στον Μεγάλο  Τελικό της 4ης Νοεμβρίου 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ