ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Γ. Κόκουρας: Δεν εφησυχάζουμε, συνεχίζουμε με αυστηρή τήρηση των μέτρων

Ολοκληρώθηκε η  εξέταση όλων των υπαλλήλων του Δημαρχείου Τυρνάβου και των στελεχών της δημοτικής αρχής σε test covid-19 που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής από εξειδικευμένο συνεργείο του ΕΟΔΥ, με αφορμή κρούσμα κορονοιού που σημειώθηκε προ ημερών σε αντιδήμαρχο.

Και τα 75 τεστ που έγιναν στο Δημαρχείο βγήκαν αρνητικά. Έτσι τη Δευτέρα οι υπάλληλοι επιστρέφουν στην εργασία τους, αλλά η εξυπηρέτηση του κοινού θα συνεχίσει να γίνεται τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail).

Γ. Κόκουρας

Εμφανώς ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των τεστ, ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας δήλωσε: Σαφώς πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, η οποία ανακουφίζει τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και τους δημοτικούς υπαλλήλους. Παρόλα αυτά, εμείς δεν εφησυχάζουμε, αλλά συνεχίζουμε με ακόμη πιο εντατικούς ρυθμούς να ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες των επιστημόνων. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΟΔΥ για την άμεση ανταπόκριση στη διενέργεια των ελέγχων. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μαζί του, ώστε να εφαρμόσουμε οτιδήποτε άλλο κριθεί απαραίτητο και προταθεί, υπερασπιζόμενοι τη δημόσια υγεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ