ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ 3,7 ΕΚ. € ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ – ΡΟΔΙΑ – ΓΟΝΝΟΙ

rpt

Προχωρούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του  δρόμου που συνδέει τον Αμπελώνα με τη   Ροδιά  και τους Γόννους, μήκους 11 χλμ και συνολικού προϋπολογισμού 3.757.200 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Μετά την ανάδειξη αναδόχου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας έδωσε την έγκριση για τη διαδικασία σύναψης  δημόσιας σύμβασης του έργου.

«Ικανοποιούμε τις ανάγκες των πολιτών σε πολύ δύσκολες εποχές, με συστηματική δουλειά  και εξεύρεση χρηματοδοτικών πόρων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Στο νέο δρόμο  διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων του Τυρνάβου, του Αμπελώνα, της Ροδιάς, των Γόννων. Ήδη στο δρόμο  Γόννοι – Ροδιά, έχουν ολοκληρωθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τεχνικά έργα προϋπολογισμού 400.000 ευρώ. Ικανοποιούμε  ένα αίτημα πολλών ετών και αποδίδουμε στους ανθρώπους της περιοχής  έναν ασφαλή, σύγχρονο  και λειτουργικό οδικό άξονα» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ