4 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δείτε τί αναφέρει η ανακοίνωση της διοίκησης

Το Γηροκομείο της Λάρισας, από το Φεβρουάριο και πριν την έναρξη της πανδημίας, τηρεί με αυστηρή προσήλωση όλα τα σχετικά μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Μεταξύ των μέτρων προστασίας, περιλαμβάνεται η κατάργηση του επισκεπτηρίου για τους φιλοξενούμενος στο ίδρυμα, η θερμομέτρηση όλου του προσωπικού κατά τη είσοδο τους στο χώρο εργασίας,  ενώ έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό  και οι συναθροίσεις των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων εντός του Ιδρύματος.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβληθεί επανειλημμένα και σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μοριακά τεστ για το νέο κορονοϊό, είτε με ευθύνη του ΕΟΔΥ, είτε σε συνεργασία με ιδιωτικά εργαστήρια της Λάρισας.

Την περασμένη εβδομάδα και στο πλαίσιο των τακτικών τεστ, εντοπίστηκαν 4 κρούσματα, τα οποία διαχειρίζεται  η διεύθυνση του Γηροκομείου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θετικοί βρέθηκαν 3 τρόφιμοι και ένας εργαζόμενος του γηροκομείου.

Αύριο Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει νέα τεστ  σε όλους τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό.

Η διεύθυνση του Γηροκομείου συνεχίζει να τηρεί με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές αρχές.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com