Η «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ» ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΓΙΑ, Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΖΕΚ

“Talk of the town” (τρομάρα μας) από χθες βράδυ στη Λάρισα οι ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην ΑΕΛ, καθώς το βαρύ 4-1 από την ΑΕΚ προκάλεσε ντόμινο αντιδράσεων, αρχής γενομένης από τη δήλωση του τεχνικού των «βυσσινί» περί ατομικών λαθών και έλλειψης συγκέντρωσης από τους ποδοσφαιριστές, με τη σκυτάλη να παραλαμβάνει με προσωπική δήλωση ο μεγαλομέτοχος και το… κερασάκι να βάζει ο Μ. Γρηγορίου με την παραίτησή του.

Ειπώθηκαν πολλά (ήδη) για το παιχνίδι και το πλασματικό για πολλούς σκορ του αγώνα, με τον Α. Κούγια να δηλώνει μεν ψύχραιμος «μετρώντας ως τα 1.000», να στηλιτεύει δε πρόσωπα και επιλογές έστω και δίχως να τα κατονομάζει.

Στο επίκεντρο οι επιλογές του τεχνικού της ομάδας, ωστόσο μια προσεκτικότερη ανάγνωση βάζει στο κάδρο και τον Κροάτη αμυντικό Ματέο Μούζεκ, με τον μεγαλομέτοχο να απαριθμεί σειρά επαναλαμβανόμενων λαθών που κόστισαν βαθμούς στους «βυσσινί», ξεκινώντας μάλιστα την προσωπική του δήλωση από τον ποδοσφαιριστή πριν καταλήξει στον τεχνικό του.

Το να σχολιάσεις τη θέση στην οποία αγωνίστηκε προφανώς είναι το λιγότερο για τον 25χρονο Κροάτη, που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τον δρόμο του Βόσνιου Σετσέροβιτς μπαίνοντας ίσως για ένα διάστημα «στον πάγο», όσο για τον Μ. Γρηγορίου αμετάπειστος μετά τη δήλωση Κούγια προτίμησε την παραίτηση, με τα… τέλια να έχουν χτυπήσει νωρίτερα για τον 47χρονο τεχνικό, αφού «κακές γλώσσες» επιμένουν πως η «εμμονή» του στη χρησιμοποίηση του Σετσέροβιτς ήταν που έφερε… μουρμούρες στην ΠΑΕ και οδήγησε τελικά στην απομάκρυνση  του παίκτη, σε μια απόφαση-μονόδρομο  για να λυθεί το ζήτημα!

Όσο για την επόμενη μέρα, πριν την επίσημη ανακοίνωση του Γιάννη Τάτση, ήθελε τους περισσότερους να αναπολούν τις μέρες του Τζ. Φέστα και τους υπόλοιπους να τρολάρουν για Ευρώπες και Η. Φυντάνη.

Αν μη τι άλλο δεν πλήττεις ποτέ στη Λάρισα, που έστω και για λίγες ώρες έβαλε στην άκρη την κορονο-ατζέντα για να ασχοληθεί με την ΑΕΛ, την στάση της διοίκησης και τον πρώην πια τεχνικό της ομάδας.

Υ.Γ. Αφήσαμε για το τέλος και έναν απόντα, βλέπεις όταν η συντριπτική πλειοψηφία των ρεπορτάζ σημειώνει την απουσία του πρώτου σκόρερ της ΑΕΛ Δ. Πινακά από την αναμέτρηση τουλάχιστον έχεις και κάτι καλό να περιμένεις…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ