ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Πρωτοβουλία για τη διερεύνηση των προθέσεων άλλων τραπεζών να ανοίξουν κατάστημα στην πόλη αναλαμβάνει ο ανεξάρτητος δ.σ. Χρ. Μάμμος
Μήνυμα στο κινητό τους πήραν σήμερα οι περισσότεροι από τους πελάτες της τράπεζας Πειραιώς που συναλλάσσονται με το υποκατάστημα της τράπεζας στον Αμπελώνα, με το οποίο τους ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου μεταφέρονται οι εργασίες του καταστήματος επί της οδού Γκόλτσιου 1 και Θερμοπυλών 5 στο κατάστημα επί της κεντρικής πλατείας στον Τύρναβο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο μήνυμα δεν αναφέρεται τίποτα για τη λειτουργία ΑΤΜ, αν και σύμφωνα με δεσμεύσεις στελεχών της τράπεζας στον βουλευτή Χρ. Κέλλα αυτό θα παραμείνει για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΡ. ΜΑΜΜΟΥ
Εν τω μεταξύ ανοικτή πρόσκληση σε φορείς και πολίτες του Αμπελώνα για πρόταση εγκατάστασης καταστήματος στην πόλη από άλλη τράπεζα ανέλαβε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρ. Μάμμος. Σε ανοικτή επιστολή του αναφέρει;
“Μετά την απόφαση του οριστικού λουκέτου της τράπεζας Πειραιώς στον Αμπελώνα, καλώ όλους τους φορείς της πόλης μας σε αναζήτηση πιθανής ενεργοποίησης νέου καταστήματος από άλλη τράπεζα, (π.χ. Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας) Μπορούμε από κοινού όλοι οι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί, οι πρόεδροι αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων και συνεταιρισμών ο σύλλογος επαγγελματιών Αμπελώνα ο ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι και όποιοι άλλοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω ενέργεια να συντονίσουμε μια τέτοια κίνηση.
Μπορεί να δημιουργηθεί μια ολιγομελής αντιπροσωπεία με σκοπό να επισκεφθεί πιθανούς ενδιαφερομένους τραπεζικούς οργανισμούς και να υποβάλει την παραπάνω πρόταση. Ας μην ξεχνάμε ότι η ανάπτυξη της πόλης μας είναι πάνω απ’ όλα και ότι όπως μια τράπεζα αποφάσισε να κλείσει ένα κατάστημα έτσι μια άλλη μπορεί να αποφασίσει να ανοίξει ένα κατάστημα στην πόλη μας, έτσι ώστε να παραμείνει η τόσο σημαντική παρουσία και λειτουργία ενός τραπεζικού καταστήματος.
Καλώ λοιπόν όλους όσοι ενδιαφέρονται για την παραπάνω κίνηση να έρθουν σε επικοινωνία μαζί μου προς περαιτέρω ενέργειες. Τέλος ευχαριστώ από καρδιάς κάποιους από τους συμπολίτες μας για την παραπάνω ιδέα – πρόταση που μου μετέφεραν ως ύστατη λύση για άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε στην πόλη μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ