ΚΑΡΕΛΑΣ: ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Η γνωστή επιχείρηση σφαγείων – κρεοπωλείων τώρα με νέο κατάστημα στον Τύρναβο και πολλές προσφορές

Το νέο της σύγχρονο πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο ανοίγει από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στον Τύρναβο η γνωστή σε όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο επιχείρηση σφαγείων – κρεοπωλείων ΚΑΡΕΛΑ η οποία μέσω της σελίδας paidis.com συστήνεται στο καταναλωτικό κοινό της περιοχής:

“…Από πατέρα σε Υιό, πάνω από 3 δεκαετίες το κρέας είναι οικογενειακή μας υπόθεση- υπόθεση τιμής, ποιότητας, ευθύνης. Με μακρά παράδοση στην σφαγή του κρέατος, αλλά και στην επεξεργασία και στη διάθεση του από το 1993 μέχρι και σήμερα με τα πλέον σύγχρονα μέσα η νέα γενιά δημιούργησε τα κρεοπωλεία «Καρέλας».

Ξεκινώντας από τα  Σφαγεία στο Βλαχογιάννι και στη συνέχεια στα Σφαγεία του Βόλου με υπηρεσίες σφαγής, επεκταθήκαμε στην πόλη της Καρδίτσας όπου διαθέτουμε δύο καταστήματα λιανικής και από την Τετάρτη 25-11 σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα στον Τύρναβο.

Επί της οδού Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς. Στο νέο μας χώρο θα βρείτε όλα τα είδη κρέατος καθώς και μεγάλη ποικιλία σε κρεατοσκευάσματα από όλα τα είδη των κρεάτων, συνταγές παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες, φτιαγμένες με πολύ μεράκι, γνώση και σεβασμό στον πελάτη μας. Τα κρέατα μας είναι Ντόπια, ελληνικής εκτροφής και υψηλής ποιότητας κατευθείαν από τα σφαγεία μας.

Κάθε εβδομάδα στα καταστήματα μας θα βρείτε προσφορές σε όλων των ειδών τα κρέατα.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημά μας, μπορούμε να σας παραδώσουμε κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ παραγγελιών: 2492022958

Οι προσφορές της εβδομάδας

Οι προσφορές μας είναι:
Μοσχάρι ψαχνό 7,29
Μοσχάρι με κόκκαλο 5,49
Χοιρινό ψαχνό 3,89
Μπριζόλες χοιρινες κόντρα η λαιμού 3,69
Κότσι χοιρινό 2,89
Κιμάς ανάμεικτος 5,49
Μπούτια κοτόπουλο 1,99
Λουκάνικο χωριάτικο 3,49
Αρνιά γάλακτος oλόκληρα ή μισά 5,49
Τα μοσχάρια είναι από  το Σέσκλο Βόλου .
Τα χοιρινά εκτρέφονται σε σύγχρονες μονάδες του Αλμυρού Βόλου, και το κρέας τους είναι πλούσιο σε ω3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.
Τα αρνάκια μας είναι από τα Κανάλια Βόλου και τα κοτόπουλα από τις φάρμες Αμβροσιάδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ