ΜΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Δείτε αναλυτικά τις προσφορές της εβδομάδας

Σήμερα ξεκινά τη διαδρομή του στον Τύρναβο, φιλοδοξώντας να γίνει σημείο αναφοράς στην αγορά κρέατος της περιοχής, το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής σε όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο επιχείρησης σφαγείων – κρεοπωλείων ΚΑΡΕΛΑ.

Πρόκειται για μια επιχείρηση που όπως αναφέρουν και οι υπεύθυνοί της “…Από πατέρα σε Υιό, πάνω από 3 δεκαετίες το κρέας είναι οικογενειακή μας υπόθεση- υπόθεση τιμής, ποιότητας, ευθύνης. Με μακρά παράδοση στην σφαγή του κρέατος, αλλά και στην επεξεργασία και στη διάθεση του από το 1993 μέχρι και σήμερα με τα πλέον σύγχρονα μέσα η νέα γενιά δημιούργησε τα κρεοπωλεία «Καρέλας».

oznorMB

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Στο νέο χώρο θα βρείτε όλα τα είδη κρέατος καθώς και μεγάλη ποικιλία σε κρεατοσκευάσματα από όλα τα είδη των κρεάτων, συνταγές παραδοσιακές αλλά και πρωτότυπες, φτιαγμένες με πολύ μεράκι, γνώση και σεβασμό στον πελάτη μας. Τα κρέατα μας είναι Ντόπια, ελληνικής εκτροφής και υψηλής ποιότητας κατευθείαν από τα σφαγεία μας.

Κάθε εβδομάδα, όπως σε όλα τα καταστήματα της επιχείρησης θα βρίσκετε προσφορές σε όλων των ειδών τα κρέατα.

Για αυτή την εβδομάδα οι προσφορές είναι:

Μοσχάρι ψαχνό 7,29
Μοσχάρι με κόκκαλο 5,49
Χοιρινό ψαχνό 3,89
Μπριζόλες χοιρινες κόντρα η λαιμού 3,69
Κότσι χοιρινό 2,89
Κιμάς ανάμεικτος 5,49
Μπούτια κοτόπουλο 1,99
Λουκάνικο χωριάτικο 3,49
Αρνιά γάλακτος oλόκληρα ή μισά 5,49
Τα μοσχάρια είναι από  το Σέσκλο Βόλου .
Τα χοιρινά εκτρέφονται σε σύγχρονες μονάδες του Αλμυρού Βόλου, και το κρέας τους είναι πλούσιο σε ω3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.
Τα αρνάκια μας είναι από τα Κανάλια Βόλου και τα κοτόπουλα από τις φάρμες Αμβροσιάδη.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημά μας, μπορούμε να σας παραδώσουμε κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ παραγγελιών: 2492022958

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ