ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΑΕΛ

Ανακοίνωση με την οποία μεταξύ άλλων ενημερώνει ότι για το διάστημα που ανακατασκευάζονται τα γήπεδα στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων η ποδοσφαιρκή ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΛ θα προπονείται στα γήπεδα του Τυρνάβου και των Δένδρων εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες η διοίκηση της ΠΑΕ αναφέροντας για το συγκεκριμένο θέμα τα εξής:

“Επειτα από συμφωνία με το Δήμο Τυρνάβου και ειδικά με τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Κόκουρα και τον Αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορο Κατσαρό η ΠΑΕ ΑΕΛ θα χρησιμοποιεί ως προπονητήρια το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Δημοτικό Γήπεδο της τοπικής κοινότητας των Δένδρων για το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών στο προπονητικό μας κέντρο.

Στα δύο γήπεδα, το Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου και το Κοινοτικό Γήπεδο Δένδρων έγιναν εργασίες επιπεδοποίησης των αγωνιστικών χώρων με δαπάνη της ΠΑΕ ΑΕΛ και αν απαιτηθεί θα υπάρξουν και άλλες παρεμβάσεις.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας, το ΔΣ της ΠΑΕ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας επιθυμούμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες προς το Δήμαρχο κ. Κόκουρα και τον Αντιδήμαρχο κ. Κατσαρό για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα μας για χρήση των γηπέδων του Δήμου και την έμπρακτη συμπαράστασή τους για ακόμη μια φορά, μιας και στο παρελθόν μας έχουν χορηγηθεί δημοτικά γήπεδα για διεξαγωγή αγώνων των ομάδων νέων ή αγώνες προετοιμασίας, όπως επίσης και προς όλους τους ανθρώπους του Τυρνάβου που βοηθούν στη συντήρηση των γηπέδων και καθημερινά είναι δίπλα μας για οτιδήποτε χρειαστούμε.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην εξάρουμε τη βοήθεια των ανθρώπων της τοπικής κοινότητας Δένδρων και των ανθρώπων της τοπικής ομάδας του Κεραυνού Δένδρων προεξάρχοντος του Προέδρου του σωματείου κ. Βασίλη Ντόνα, οι οποίοι χωρίς δεύτερη κουβέντα έθεσαν το κοινοτικό γήπεδο του χωριού, που γειτνιάζει με το προπονητικό μας κέντρο, στη διάθεση της ομάδα μας για όσο διαρκέσουν οι εργασίες και τους οποίους ευχαριστούμε από καρδιάς”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ