ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΕΑ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανέλαβε την πρωτοβουλία να υποστηρίξει την υλοποίηση προγραμμάτων επαναπιστοποίησης για Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, οι οποίοι, ενδεχομένως, δεν έχουν συμπληρώσει τις, απαιτούμενες από τον νόμο, αναγκαίες ώρες για το 2020.

“Σε πρώτο στάδιο απευθυνθήκαμε σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες που έχουν εκπονήσει σχετικά προγράμματα, ζητώντας τη δωρεάν υποστήριξη της προσπάθειάς μας. Ύστερα από τις απαντήσεις τους, ξεκινούμε από σήμερα να δεχόμαστε αιτήσεις ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές.

Πρόθεσή μας είναι να υποστηρίξουμε, επιπλέον των μελών μας, συναδέλφους που δεν είναι μέλη του Επιμελητηρίου μας, σε περίπτωση βέβαια που αυτό είναι επιθυμία τους.

Για τον λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε για τον σύνδεσμο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, έως 30/11/2020, για δήλωση συμμετοχής, και τον οποίο μπορείτε να προωθήσετε στα μέλη του φορέα που εκπροσωπείτε, εάν αυτό το κρίνετε χρήσιμο”, σημειώνει το ΕΕΑ.

Για το σύνδεσμο εκδήλωσης ενδιαφέροντος παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να απευθυνθούν στην ιστοσελίδα και την σελίδα στο Facebook του Επιμελητηρίου Λάρισας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com