ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΛΑΜΠΥΡΑ 

Σε συλλυπητήριο μήνυμα της  επικεφαλής της δημοτικής παράταξης« Λάρισα Μπροστά» κ. Ρένας Καραλαριώτου για το θάνατο του Παναγιώτη Δαλαμπύρα  αναφέρονται τα εξής:

«Με βαθύτατη θλίψη  , εγώ προσωπικά και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας , αποχαιρετούμε  τον Παναγιώτη Δαλαμπύρα που έφυγε από τη ζωή τόσο νέος χθες το βράδυ. Με τον Παναγιώτη δώσαμε μαζί τον αγώνα στις προηγούμενες δημοτικές  εκλογές .

Αποχαιρετώ έναν έντιμο οικογενειάρχη, μαχητή της ζωής, ηθικό και ακέραιο νέο άνθρωπο που έδωσε πολλά στην κοινωνία μας και στους ΡΟΜΑ της Λάρισας και είχε να δώσει πολύ περισσότερα.

Με αφορμή τον θάνατο του Παναγιώτη θα ήθελα να απευθύνω για μια ακόμη φορά έκκληση σε όλους τους Λαρισαίους να τηρήσουμε με ευλάβεια τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού. Κανείς μας δεν είναι άτρωτος. Ο περιορισμός του φονικού ιού μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν όλοι μαζί υψώσουμε τοίχο προστασίας. Τώρα που η πόλη μας δοκιμάζεται σκληρά είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να υπακούσουμε στις προτροπές των επιστημόνων.

Στέκομαι στο πλευρό των επιστημόνων, των γιατρών και των νοσηλευτών μας που δίνουν τη μεγάλη μάχη στην πρώτη γραμμή της πανδημίας.

Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη. Να είναι γεροί και δυνατοί για να τον θυμούνται και να τιμούν τη μνήμη του.

Κανείς μας δεν πρόκειται να τον ξεχάσει.

Καλό ταξίδι Παναγιώτη …   »

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ