ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ “ΜΥΡΙΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

“Μύρισε θάλασσα” είναι το όνομα του γνωστού ιχθυοπωλείου που έγινε η αγαπημένη συνήθεια όλων των Αμπελωνιτών και το οποίο λειτουργεί στο κέντρο του Αμπελώνα όπου κυριολεκτικά ημυρίζει θάλασσα τις ημέρες που λειτουργεί προσφέροντας φρέσκα – ζωντανά μικρά και μεγάλα ψάρια τα οποία ανταποκρίνονται σε όλα τα βαλάντια.

Το μεράκι, η υπευθυνότητα και η ειλικρίνεια του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γκούλιου έχουν από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του καταστήματος δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές της περιοχής.

Στο ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” που είναι ανοικτά Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο και τώρα τις ημέρες της νηστείας ενόψει Χριστουγέννων θα βρείτε ολόφρεσκα ψάρια μικρά (γαύρο, σαρδέλα, αθερίνα), μεγαλύτερα (τσιπούρα και λαβράκι. φαγκρί, μυλοκόπι πελάγους και ιχθυοτροφείου, μπακαλιαράκια, κουτσουμούρες, μπαρμπούνια, γαρίδες, καλαμάρια και φυσικά ότι βρίσκει φρέσκο και σε συμφέρουσες τιμές ο γνώστης του αντικειμένου και ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Και μην ξεχνάτε το κατάστημα καθαρίζει επιμελώς τα ψάρια για όλους εσάς που δεν έχετε χρόνο ή τις κατάλληλες γνώσεις για το καθάρισμα.

Ιχθυοπωλείο “Μύρισε θάλασσα” στο κέντρο του Αμπελώνα, οδός Θερμοπυλών 31. Για πληροφορίες – παραγγελίες στο κατάστημα και στα τηλέφωνα 24920 33224, 6948 360816, 6970 924272.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com