ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ “ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ” ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Πυρ και μανία με τη συμπεριφορά των υπεύθυνων του καταστήματος Τυρνάβου της Γενικής Ταχυδρομικής είναι γνωστός επαγγελματίας του Αμπελώνα ο οποίος περιμένει να του παραδοθεί εδώ και 2 ημέρες ένα δέμα ώστε να μπορέσει να κάνει τη δουλειά του και το μόνο που συναντά είναι η αδιαφορία και ο εμπαιγμός των υπεύθυνων του καταστήματος.

Ο επαγγελματίας Χ.Ζ. (τα στοιχεία του στη διάθεση της ιστοσελίδας) όπως καταγγέλλει πήρε τηλέφωνο και σήμερα το πρωί στο γραφείο για να διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση και από εκεί τον παρέπεμψαν σε υπάλληλο, του οποίου, όπως σημειώνει, το τηλέφωνο είναι από νωρίς το πρωί εκτός λειτουργίας. Μάλιστα ξανακάλεσε όχι μία αλλά 40 φορές από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα στο γραφείο για να τους ενημερώσει ότι ή του δώσαν λάθος νούμερο ή ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν απαντούσε κανείς.

“Δεν είναι δυνατόν να περιμένω ένα δέμα για να κάνω τη δουλειά μου και να χάνω 3 μέρες ψάχνοντάς το στα γραφεία της μεταφορικής η οποία δεν μπόρεσε να το μεταφέρει μόλις 5 χιλιόμετρα από τον Τύρναβο στον Αμπελώνα, όταν στη Λάρισα ή σε άλλες μεγάλες πόλεις οι εταιρείες κούριερ καθημερινά κάνουν εκατοντάδες χιλιόμετρα για να μεταφέρουν στους πελάτες τους τα δέματα” σημειώνει ο επαγγελματίας που καλεί τους υπεύθυνους του καταστήματος να γίνουν πιο υπεύθυνοι απέναντι στους πελάτες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ