ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με τις καλύτερες προοπτικές και με ασυναγώνιστης ποιότητας κρέατα ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα τη λειτουργία του στον Τύρναβο το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας. Το κρεοπωλείο όπως ενημερώνουν οι υπεύθυνοι κάθε εβδομάδα, όπως σε όλα τα καταστήματα της επιχείρησης θα βρίσκετε προσφορές σε όλων των ειδών τα κρέατα.

Για αυτή την εβδομάδα οι προσφορές είναι:

Μοσχάρι ψαχνό 7,29
Μοσχάρι με κόκκαλο 5,49
Χοιρινό ψαχνό 3,89
Μπριζόλες χοιρινές κόντρα ή λαιμού 3,69
Κότσι χοιρινό 2,89
Κιμάς ανάμεικτος 5,49
Μπούτια κοτόπουλο 1,99
Λουκάνικο χωριάτικο 3,49
Αρνιά γάλακτος oλόκληρα ή μισά 5,49
Τα μοσχάρια είναι από  το Σέσκλο Βόλου .
Τα χοιρινά εκτρέφονται σε σύγχρονες μονάδες του Αλμυρού Βόλου, και το κρέας τους είναι πλούσιο σε ω3 λιπαρά οξέα, τα οποία συμβάλουν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και του νευρικού συστήματος.
Τα αρνάκια  είναι από τα Κανάλια Βόλου και τα κοτόπουλα από τις φάρμες Αμβροσιάδη.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ