ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΟΙΚΙΣΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Έναν προκατασκευασμένο οικίσκο για εξέταση Covid-19 δώρισε στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας ο Δήμος Ελασσόνας, ανταποκρινόμενος στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας. Ο οικίσκος τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας, προκειμένου να διενεργείται εκεί ο έλεγχος πιθανού κρούσματος covid-19 και να αποφεύγεται η επίσκεψη στα ιατρεία και η επαφή με το υπόλοιπο υγειονομικό προσωπικό.

Η παράδοση του οικίσκου έγινε παρουσία του Δημάρχου Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα, της Αντιδημάρχου κοινωνικής πρόνοιας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα, της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας Ελασσόνας κ. Ν. Ρέικου-Καφφέ και της αν. προϊσταμένης νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Αθ. Τσακνάκη.

«Με την εγκατάσταση του οικίσκου στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας δίνουμε τη δυνατότητα να εξετάζονται τα ύποπτα περιστατικά covid-19 σε ανεξάρτητο χώρο, προσφέροντας ασφάλεια στους εργαζόμενους και προστασία στους ασθενείς. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα της κ. Καφφέ και μετά από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου παραδώσαμε σήμερα τον οικίσκο στους υγειονομικούς του Κέντρου», δήλωσε ο κ. Γάτσας.

Η κ. Καφφέ ευχαρίστησε το Δήμο Ελασσόνας για τη δωρεά και δήλωσε ότι ο οικίσκος θα συμβάλει σημαντικά στον έλεγχο της μετάδοσης του covid-19 στην περιοχή και τα κρούσματα με κλινική συμπτωματολογία θα αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ