ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;

Δήλωση του επικεφαλής της “Πόλης που Θέλουμε” δήμου Τυρνάβου Σάμερ – Αθανάσιου Αμάρι για την αναγκαιότητα μείωσης ενοικίων στα κυλικεία

Ο γειτονικός Δήμος Ελασσόνας κ. Δήμαρχε, όπως και η πλειοψηφία των Δήμων ανά την Ελλάδα, έκαναν πράξη την νομοθετική ρύθμιση για μείωση 40% στα μισθώματα των σχολικών κυλικείων με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, για να ελαφρύνουν τους δημότες τους. Εμείς κ. Δήμαρχε δεν είμαστε ικανοί να πάρουμε μια τέτοια απόφαση, όταν υπάρχει πλέον και η έγκριση από το κράτος ή δεν θελουμε τελικά;

Από τον Μάρτιο μήνα σας έχουμε προτείνει μια σειρά από μέτρα στήριξης και ανακούφισης των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών, των μισθωτών σχολικών κυλικείων και των δημοτών αλλά εσείς κωφεύετε. Και αυτό το πράξαμε όχι μία, ούτε δύο αλλά τρεις φορές από τότε μέχρι σήμερα. Ανταπόκριση καμία όμως. Οι επαγγελματίες και οι μισθωτές των κυλικείων ακόμα περιμένουν και μάλλον θα περιμένουν πολύ.

Όλοι αυτοί έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα και περιμένουν αυτό το κάτι από τον Δήμαρχο του Δήμου μας, από το Δημοτικό Συμβούλιο, έμπρακτα πλέον να δείξουμε ότι είμαστε δίπλα τους.

Σας καλούμε λοιπόν στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως Δημοτική Αρχή του τόπου αυτού, να φέρετε προς ψήφιση μέτρα στήριξης και ανακούφισης για τους επαγγελματίες, τους μισθωτές κυλικείων και τους δημότες μας, μέτρα που δικαιούνται, ώστε τα μέτρα αυτά να είναι η αρχή για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν στην δύσκολη εποχή που βιώνουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ