ΟΛΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Με τον Γ. Τάτση στην άκρη του πάγκου υποδέχτηκε η ΑΕΛ τον Ατρόμητο στο στάδιο Αλκαζάρ για τη 10η αγωνιστική της Super League, μένοντας στο στείρο 0-0 μετά από ένα κακό παιχνίδι. Σε ένα πρώτο μέρος χωρίς αξιόλογες φάσεις οι «βυσσινί» είχαν την πρωτοβουλία και μόλις στο 6ο λεπτό ο Πλατέλλας εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ηλιάδη να πιάνει την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 14’ ο Πλατέλλας εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Ατρομήτου, έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στον Γούτα, για να φτάσει τελικά στον Γιαννιώτη, που αιφνιδιασμένος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε με τη συμπλήρωση του ημίωρου, όταν ο Γκάλο εκτέλεσε κόρνερ, με τον Μανούσο να παίρνει την κεφαλιά και τον Νάγκι σε ετοιμότητα να απομακρύνει τον κίνδυνο, ενώ η τελευταία φάση του ημιχρόνου ανήκε στην ΑΕΛ, όταν στο 45’ ο Πλατέλλας πέρασε με τη μία στον Πινακά, αυτός έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, με τον κίπερ του Ατρομήτου να μην αιφνιδιάζεται.

Σε ένα αδιάφορο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ «καρδιοχτύπησε» στο 77’, όταν ο Μπουσούλατζιτς για λογαριασμό του Ατρομήτου έχασε μεγάλη ευκαιρία από το κέντρο της περιοχής αδυνατώντας να σκοράρει, με την μπάλα να περνά μόλις έξω, ενώ στο 82’ ο Μουνίθ απείλησε με στημένο, με τον Νάγκι να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στα 4’ λεπτά των καθυστερήσεων τίποτα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα και την ΑΕΛ να μην έχει γευτεί ακόμη τη χαρά της εντός έδρας νίκης παραμένοντας στα χαμηλά της βαθμολογίας.

ΑΕΛ (Γιάννης Τάτσης): Νάγκι, Ηλιάδης, Μιχαήλ (55′ λ.τ. Μούζεκ), Σπαρβ (80′ Γκαζάλ), Φίλιπ, Ζίζιτς, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Πλατέλλας, Πινάκας (80′ Τρούγιτς), Γιουνές (62′ Ντουρμισάι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Κιβρακίδης, Γκάλο (90′ Ρισβάνης), Μπουσούλατζιτς, Χαρίσης (90’+1′ Νάτσος), Ραμπέγιο (67′ Μάτιτς), Χριστοδουλόπουλος (67′ Μουνίθ), Μανούσος (90′ Κωτσόπουλος).

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ