ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΚΑΔΟΥΣ ΣΕ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ξεχειλίζει η οργή δημοτών του Τυρνάβου και του Αμπελώνα που συχνά – πυκνά γίνονται μάρτυρες καταστροφής κάδων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων από ασυνείδητους που πέραν από τη δική τους βολή δεν σκέφτονται κανέναν και φυσικά ούτε το κοινό συμφέρον, αποθέτοντας εντός των κάδων στάχτες με αναμμένα κάρβουνα με αποτέλεσμα αυτοί οι κάδοι να γίνονται παρανάλωμα του πυρός και να καταστρέφονται όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης από τον Αμπελώνα.

Εντονος προβληματισμός επικρατεί και στη δημοτική αρχή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γ. Γκάτσο, πέραν των εκκλήσεων για να σταματήσει η εναπόθεση στάχτης στους κάδους να ξεκαθαρίζει ότι θα είναι αδύνατο από εδώ και στο εξής να αντικατασταθούν οι καμένοι κάδοι αφού ο δήμος μετά την προμήθεια που έκανε δεν έχει σχεδιάσει νέα προμήθεια στο άμεσο μέλλον.

Ο κ. Γκάτσος για μία ακόμη φορά καλεί τους δημότες να περιφρουρούν τη δημοτική περιουσία, απομονώνοντας τους ασυνείδητους ή και καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά τους στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.

Την ίδια ώρα εξοργισμένοι οι αναγνώστες που επικοινώνησαν με το paidis.com και έστειλαν τις φωτογραφίες υποστηρίζουν ότι σε περίπτωση που διαπιστώσουν τέτοιες συμπεριφορές και στο μέλλον τότε θα επιδιώξουν την τιμωρία των ασυνείδητων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com