Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Στα απόνερα της… ομορφιάς που έλαβε χώρα στην Αθήνα κατά τις εκδηλώσεις του Πολυτεχνείου αν μη τι άλλο κερασάκι στην τούρτα η δήλωση Χρυσοχοΐδη που άφησε αποσβολωμένο το πανελλήνιο στέλνοντας παράλληλα αδιάβαστους τους λοιμωξιολόγους.

Για τις εικόνες συνωστισμού αστυνομικών στο κέντρο της Αθήνας ο λόγος (πολλοί εκ των οποίων καταγράφηκαν σε βίντεο και φωτογραφίες χωρίς μάσκες), με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να αφήνει σύξυλους τους πάντες δηλώνοντας τα εξής:

“Οι άνθρωποι που αναπτύχθηκαν στο Πολυτεχνείο, φορούσαν όλοι μάσκες, ήταν αραιά ο ένας από τον άλλον βάσει οδηγίας που δόθηκε και ήταν έξω. Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός. Ο ιός μεταδίδεται σε κλειστούς χώρους”, σημείωσε ο… επιστήμονας, αφήνοντας μας όχι μόνον άφωνους για τις ιατρικές του γνώσεις μα και απορημένους.

«Οι δρόμοι και οι διαδηλώσεις κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια», τιτίβιζε ανέμελα λίγες μέρες πριν ο υπουργός.

Τελικά τί να πιστέψουμε; Διότι στην τελική αν δεν μεταδίδεται έξω προς τι τέτοιος ζήλος για τη διάλυση των συγκεντρώσεων της επετείου κ. υπουργέ μου; Εκτός πια και αν τα παραπάνω ισχύουν μόνο για τους ένστολους των ΜΑΤ και όχι για τους υπόλοιπους, που καλούνται να «μαντρωθούν» στο πλαίσιο της ατομικής ευθύνης βεβαίως-βεβαίως…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ