ΘΛΙΨΗ: Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ 49ΧΡΟΝΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΑ – ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΧΑΛΒΑΝΤΖΑ

Στο πένθος βυθίστηκε η ιατρική κοινότητα της Λάρισας, καθώς ο 49χρονος γυναικολόγος Νεκτάριος Χαλβαντζάς που από τις αρχές του μήνα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας με κορωνοϊό έχασε τελικά τη μάχη με την ασθένεια.

Θυμίζουμε πως ο 49χρονος γιατρός διαγνώσθηκε θετικός στον covid-19 έχοντας παρουσιάσει σοβαρότατα συμπτώματα, ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, δίχως τελικά να τα καταφέρει.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ι.Σ.ΛΑΡΙΣΑΣ

Με αφορμή τον θάνατο του 49χρονου συναδέλφου μαιευτήρα-γυναικολόγου Νεκτάριου Χαλβαντζά από κορωνοϊό, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους  συγγενείς και φίλους του.

Παράλληλα ευχόμαστε σε όλους του γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπούς εργαζόμενους στις δομές Υγείας που νοσούν ή είναι απλά θετικοί από τον COVID-19, γρήγορη ανάρρωση και ομαλή επάνοδο στα καθήκοντά τους, που δεν είναι άλλα από την μάχη για τη σωτηρία των συμπολιτών μας

Ο υγειονομικός κλάδος μετρά αυτή τη στιγμή σημαντικές απώλειες, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά ολόκληρο το σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα επαυξάνει  την ευθύνη της Πολιτείας για ενίσχυσή του σε όλα τα επίπεδα: προσλήψεις μόνιμου προσωπικού – υλικά –σύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός–οργάνωση ΠΦΥ  – κτηριακή αναβάθμιση.

Επιπρόσθετα αυξάνει την ευθύνη των συμπολιτών μας για αυτοπεριορισμό και αυστηρή τήρηση των προστατευτικών και περιοριστικών μέτρων.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com