ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Την πορεία των εργασιών αποκατάστασης της γέφυρας Πηνειού, διαπίστωσε ο Δήμαρχος  Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης κατά την τελευταία επίσκεψη του στο εργοτάξιο. Ο δήμαρχος, ο οποίος με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συνέπεια  προς τους δημότες  του  παρακολουθεί  στενά την εξέλιξη  του  έργου, είχε  επισκεφθεί  πρόσφατα  τον  Γενικό  Γραμματέα  του  Υπουργείου  Υποδομών  κ. Γιώργο  Καραγιάννη,  για  να παραπονεθεί  για  την  καθυστέρηση  που  παρουσιάστηκε  κατά  τους  θερινούς  μήνες στην  εξέλιξη των εργασιών, να του τονίσει την σπουδαιότητα του  έργου  για  την  τοπική  κοινωνία  και την  επιχειρηματικότητα  στην περιοχή και να  διασφαλίσει τη διαβεβαίωση του Υπουργείου  για την γρήγορη αποπεράτωση του έργου.

Ο  κ.  Μανώλης ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες του έργου για τις εργασίες που  διεξάγονται με έντονο ρυθμό και ζήτησε να  ακολουθηθεί το χρονοδιάγραμμα που  υποσχέθηκε το Υπουργείο ώστε να παραδοθεί  άμεσα και με ασφάλεια η γέφυρα στο κοινό.

Ο Δήμαρχος Τεμπών παρακολουθεί την εξέλιξη  του  έργου επισκεπτόμενος συχνά το εργοτάξιο  και είναι σε ετοιμότητα για περαιτέρω ενέργειες σε περίπτωση μη έγκαιρης  αποπεράτωσής του.

«Η αποπεράτωση των εργασιών στη γέφυρα του Πηνειού είναι ένα έργο που θα συμβάλλει  καθοριστικά στην ανάπτυξη της  επιχειρηματικότητας και του τουρισμού στην  περιοχή, που δυστυχώς λόγω της  καθυστέρησης των εργασιών συντήρησής της  έχει  βαλτώσει. Γι’  αυτό  οφείλουμε, ως  δημοτική  Αρχή, να επιμείνουμε ώστε να  πετύχουμε την άμεση παράδοση της στους  πολίτες», τονίζει ο Δήμαρχος Τεμπών  κ. Γιώργος  Μανώλης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ