ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ 5G ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το Business Future Institute (Ινστιτούτο Επιχειρηματικού Μέλλοντος), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Business Future Forum διοργανώνει την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020, ώρα 17.30, μια εξαιρετική και επίκαιρη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα 5G Ανάπτυξη στην Πράξη.
Με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς να βρίσκονται προ των πυλών και στη χώρα μας, ένα από τα βασικά ερωτήματα είναι πως θα επηρεάσει την οικονομική ανάπτυξη της χώρας το 5G.

Οι συμμετέχοντες ομιλητές θα συζητήσουν για τις υπάρχουσες εμπειρίες από το εξωτερικό, τους κλάδους της οικονομίας που μπορούν να ωφεληθούν άμεσα αλλά και το τι μπορούν να κάνουν οι επιχειρήσεις για να αξιοποιήσουν αυτή τη νέα τεχνολογία. Παράλληλα, θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίο έχουν ασχοληθεί εκτενώς με το θέμα των δικτύων 5G, τα οφέλη τους στην οικονομία μίας χώρας αλλά και τις προκλήσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία και την ανάπτυξη των σχετικών υποδομών.

Οι ομιλητές είναι:

• Μιχάλης Μπλέτσας (Ερευνητής / Διευθυντής Πληροφορικής, MIT Media Lab)
• Φώτης Καρώνης (CTIO BT Enterprise & 5G Executive Advisor BT Group)
• Βαγγέλης Καρέλης (Director – Network Services & X.0 Accenture)
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος CNN Δημήτρης Μαλλάς.

Η παρακολούθηση της συζήτησης είναι δωρεάν και θα μεταδοθεί από την πλατφόρμα της LiveOn

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ

Tο Business Future Institute (Ινστιτούτο Επιχειρηματικού Μέλλοντος) αποτελεί μια πρωτοβουλία που γεννήθηκε στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2020, στην έξαρση της κρίσης της νόσου COVID-19. Η ιδέα γεννήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης φίλων και συνεργατών και εξελίχθηκε σε Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία λίγο αργότερα τον Ιούλιο του ιδίου έτους.
Απευθύνεται στον μέσο Έλληνα επιχειρηματία, ιδιαίτερα σε αυτόν που αγωνίζεται σε ένα μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον μέσα σε απαιτητικές συνθήκες και ειδικά σε αυτόν που δραστηριοποιείται σε παραγωγικές και εξωστρεφείς δραστηριότητες όπως είναι ο πρωτογενής τομέας, η μεταποίηση, η εφοδιαστική αλυσίδα, οι μεταφορές, η ναυτιλία και ο τουρισμός.
Στόχος του BFI είναι να βοηθήσει αυτόν τον επιχειρηματία να κατανοήσει και να ενστερνιστεί τη νέα πραγματικότητα που θα προκύψει μετά την κρίση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ