ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αναγνώστρια του paidis.com επικοινώνησε με τη σελίδα για να αναδείξει μία πτυχή του θέματος της μουσικής που βγαίνει από τα ηχητικά του δήμου ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς υποστηρίζοντας ότι ενοχλεί τα παιδιά που είναι αναγκασμένα να κάνουν μάθημα από το σπίτι και κυρίως βάζει εμπόδια σε παιδιά που ετοιμάζονται για τις πανελλαδικές όπως η κόρη της.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

“Θα ήθελα να σας αναφέρω την απαράδεκτη συμπεριφορά που κρατά ακόμα μια χρονιά στον Δήμο Τύρναβο και συγκεκριμένα στο κέντρο. Ο αγαπητός δήμαρχος θεώρησε ότι είναι αρκετά διασκεδαστικό να βάζει επί 1 μήνα από το πρωί έως το βράδυ χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα, τι θα πρέπει να κάνω ώστε να προσφέρω στα παιδιά μου λίγη ησυχία για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους; Μήπως θα πρέπει να μετακομίσω; Η κόρη μου 3η Λυκείου χθες δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει το φροντιστήριο και περίμενα να πάει η ώρα μετά τις 9 που σταματάει αυτή η άθλια μουσική που είναι στη διαπασόν.

Φυσικά η επικοινωνία με το δημαρχείο φάνηκε ανούσια”.

Μήπως να το δουν λίγο στο δήμο και να χαμηλώσουν την ένταση γιατί καλή είναι η ψυχολογία και η γιορτινή ατμόσφαιρα, αλλά όταν προκαλούνται προβλήματα πάμε σε άλλη φάση…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ