ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΑ ΣΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ…

Η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωση του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης

Πληροφορηθήκαμε το περιεχόμενο της κωμικής ανακοινώσεως και ακόμη περιμένουμε σαν ΑΕΛ τις απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσε ο κ. Κούγιας στους Καρυπίδη και Καραντώνη και αφορούν την προσωπική και την ποδοσφαιρική τους σχέση και η οποία χρονολογείται από ετών και την οποία και οι δύο έχουν αποκρύψει από την ΚΕΔ και έτσι, όπως και στο παρελθόν, ο Καραντώνης ορίζεται ως διαιτητής σε παιχνίδια του Άρη.

Αυτό που μας έκανε όμως να ξεκαρδιστούμε στα γέλια μέχρι λιποθυμίας είναι η φωτογραφία που έβγαλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, με το δήθεν σκισμένο, από επίθεση του κ. Κούγια, πουκάμισο του «πήγαινε έλα» Θεσσαλονίκη – Γιάννενα, παλιού νταραβερτζή του Εθνικού Αστέρα, Νιαρχάκου.

Πρώτη φορά στη ζωή μας, όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι όσοι είδαν τη φωτογραφία, είδαμε και ακούσαμε χειροδικία σε πουκάμισο.

Και αυτός ο Νιαρχάκος, αντί να προστατεύσει την προσωπικότητα του, κάθισε και στήθηκε στο μπραβάκι που τον συνόδευε σε όλο τον αγώνα, φούσκωσε και την ξεχειλωμένη κοιλιά του και δέχεται να ξεφτιλίζεται με αυτόν τον τρόπο, για να πουν ότι δεν είχαν καλή φιλοξενία, όταν ο κ. Κούγιας τους υποδέχτηκε προσωπικά, χαιρέτισε έναν προς έναν τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές και το μόνο το οποίο έκανε ήταν να διαμαρτυρηθεί στον φίλο του Καρυπίδη τον Καραντώνη και στον Μαλούτα, γιατί ο Νιαρχάκος και το μπραβάκι 3 μέτρα πίσω του σε κάθε φάση έβριζαν και του έλεγαν τι να πει στον διαιτητή, χωρίς να τους πειράξει κανείς.

Καταλαβαίνουμε ότι έχουν ανάγκη να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο τους για όσα συμβαίνουν στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου, αλλά εμείς δεν προσφερόμαστε για αυτό κι εκείνο το οποίο επιθυμούμε είναι ο Κλατενμπεργκ να δει το χθεσινό παιχνίδι και όχι μόνο τα παιχνίδια των 4 μεγάλων, όταν παίζουν Έλληνες διαιτητές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που προσπάθησαν στο χθεσινό παιχνίδι για τη νίκη, που παρά τις σοβαρές ελλείψεις δεν ήρθε λόγω Καραντώνη.

Το 3-0 είναι πλασματικό σκορ και η ομάδα μας είναι γεμάτη ταλέντο και μέλλον.

Οι λίγοι αδιάφοροι ποδοσφαιριστές που παραμένουν από την εποχή του κ. Γρηγορίου είναι σίγουρο ότι δεν θα ξαναφορέσουν τη βυσσινί φανέλα.

Επί εποχής ιδιοκτησίας Κούγια χρυσοπληρωμένοι για να κάνουν γλυκιά ζωή στη Λάρισα δεν υπάρχουν.

Είμαστε όλοι μια γροθιά και κάτι τέτοιες συμπεριφορές σαν του Καραντώνη μας δένουν περισσότερο μεταξύ μας.

Τον Ιανουάριο θα έρθουν στην ΑΕΛ ποδοσφαιριστές που θα τιμούν το γλυκό ψωμί που θα τους δίνουμε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ