ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στην πλήρωσης μιας (1) θέσης Ειδικού Συνεργάτη προχωρά ο δήμαρχος Τυρνάβου σύμφωνα με σχετική προκήρυξη που δόθηκε στη δημοσιότητα σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Τυρνάβου δικαιούται πέντε (5) θέσεις Ειδικών Συνεργατών ή Ειδικών Συμβούλων (όσοι και οι Αντιδήμαρχοι), οι δε υπηρετούντες ειδικοί συνεργάτες ανέρχονται σε τέσσερις (4).
Στην προκήρυξη αναφέρονται τα εξής:

Ο δήμαρχος αποφάσισε την πλήρωση μιας (1) θέσεως Ειδικού Συνεργάτη ΠΕ ή ΤΕ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου
χρόνου, για θέματα Οικονομικής Υποστήριξης του Γραφείου Δημάρχου και του ιδίου του Δημάρχου.

Αναλυτικά: μεριμνά για την κατάρτιση προϋπολογισμού σε συνεργασία με τις επιμέρους υπηρεσίες του Δήμου, παρακολουθεί την εξέλιξή του και εισηγείται τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες. Μεριµνά για τη σύνταξη και υποβολή στα αιρετά όργανα διοίκησης του Δήµου όλων των προβλεπόμενων οικονομικών και απολογιστικών στοιχείων.
Μεριµνά για την εφαρμογή και την τήρηση των διαδικασιών που προβλέπονται από το μηχανογραφημένο διπλογραφικό λογιστικό σύστημα των οικονομικών του Δήµου και γενικά επικουρεί τον Δήμαρχο σε οικονομικά και φοροτεχνικά θέματα.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες πρέπει να έχουν :
Α) Τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισμού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται.
Β) Πτυχίο ή δίπλωμα Οικονομικής-Λογιστικής κατεύθυνσης Σχολής ΑΕΙ ή ΤΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο και αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα της αλλοδαπής.
Γ) Επιστημονική ειδίκευση σε επιστημονικό ή επαγγελματικό τομέα αρμοδιοτήτων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (δημοσιεύσεις, συμμετοχή σε συνέδρια, ομάδες εργασίας κ.λπ.) ή αξιόλογη επαγγελματική απασχόληση ή επαρκείς γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.

Η εμπειρία αποδεικνύεται ως εξής :
Για μεν τους μισθωτούς, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης και χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Οι μισθωτοί του δημόσιου τομέα, μπορούν, εναλλακτικά, αντί της υπεύθυνης δήλωσης, να προσκομίσουν βεβαίωση του οικείου φορέα του δημόσιου τομέα, από την οποία να προκύπτουν το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας.
Για δε τους ελεύθερους επαγγελματίες, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης και χωριστή από την αίτηση υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, για το είδος και την χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας από την οποία να προκύπτει η χρονική διάρκεια άσκησης του επαγγέλματος.
Δ) Καλή Γνώση Αγγλικών
Ε) Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα : α) Βασικές έννοιες Πληροφορικής β) Χρήση Η/Υ και Διαχείριση Αρχείων, γ) Επεξεργασίας κειμένων, δ) Υπολογιστικών φύλλων, ε) Βάσεις
δεδομένων, στ) Παρουσιάσεις, ζ) Πληροφορίες & Επικοινωνίες.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν εντός 5 ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας στον τύπο, τα εξής δικαιολογητικά :
1. Αίτηση & Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986, ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού,
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα,
3. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
4. Αντίγραφο των απαιτούμενων τίτλων σπουδών,
5. Κάθε άλλο δικαιολογητικό που αποδεικνύει τα ανωτέρω αναφερόμενα προσόντα τους.
Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων υπογεγραμμένες από τους αιτούντες-ουσες, με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα αποστέλλονται στο email:
skriba@tirnavos.gr ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Τυρνάβου, Σταύρου Καράσσου 1, Τύρναβος,
Τ.Κ.40100, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Προσωπικού, υπόψη κας Σκρίμπα Αικατερίνη (τηλ. επικοινωνίας: 2492350126).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου
Κόκουρας Ιωάννης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ