ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δήλωση του πρώην δημάρχου Ν. Ευαγγέλου που τονίζει: “Δεν είναι χρήσιμο να πανικοβάλλουμε τον κόσμο της Ελασσόνας”

Η τελευταία αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή της Ελασσόνας, είναι λογικό να έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία σε όλους μας και να λειτουργεί ως ένα καμπανάκι για πιο επιμελή τήρηση των μέτρων , ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν βοηθούν κραυγές και δηλώσεις ειδικά όταν αυτές δεν συνοδεύονται από τη λήψη σχετικών μέτρων.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να στέκεται δίπλα στον πολίτη και με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να λαμβάνει μέτρα για την αποφυγή εξάπλωσης της νόσου, όπως και να ενημερωνει τους πολίτες για τις δομές που λειτουργεί για την στήριξη τους.

Είναι βέβαιο ότι όλες και όλοι μας βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις οι οποίες μας έχουν δημιουργήσει φόβο και ανασφάλεια, ειδικά όταν καθημερινά αυξάνεται ο αριθμός των διασηλωνομένων και μεγαλώνει ο αριθμός των συνανθρώπων που χάνουν την ζωή τους.

Τέτοιες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζονται μόνο με ψυχραιμία και με την αυστηρή τήρηση των μέτρων, όχι με κραυγές προκειμένου να κερδίσουμε λίγα λεπτά δημοσιότητας, χωρίς μάλιστα να έχουμε φροντίσει ως Δήμος να εξασφαλίσουμε την διεξαγωγή ακόμη περισσότερων test και έγκαιρα να μπορέσουμε να λάβουμε μέτρα για τον περιορισμό των κρουσμάτων.

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ζητήσω από τον λαό της Ελασσόνας, παρά την κόπωση που μας έχει δημιουργήσει η πανδημία και οι αλλαγές που έφερε στη ζωή μας, να είμαστε προσεκτικοί και να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους δίπλα μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ