ΤΩΡΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ…

Ο δήμαρχος έχει υποχρέωση να ζητήσει την άμεση επιστροφή της αποσπασμένης υπαλλήλου στη θέση της, από τα ΕΛΤΑ Λάρισας στον Αμπελώνα. 

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή απάντηση του περιφερειακού διευθυντή Θεσσαλίας των ΕΛΤΑ στο δήμαρχο Τυρνάβου για το χάλι που επικρατεί καθημερινά έξω από το ταχυδρομείο στον Αμπελώνα, αφού όπως ανέφερε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και οι ουρές οφείλονται στον κορωνοϊό!!!

Με δεδομένη αυτή την αντιμετώπιση από την πλευρά του διευθυντή και της επιχείρησης γενικότερα, είναι να απορεί κανείς για το αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν συναίσθηση του ρόλου τους και της ευθύνης τους απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Δεν είναι δυνατόν για να πετύχουν τους όποιους στόχους τους, να επιστρατεύουν τέτοιου είδους επιχειρήματα λες και δεν γνωρίζουν ότι σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά στον Αμπελώνα, λόγω κορωνοϊού έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι τηλεπωλήσεις με αποτέλεσμα να υπάρχει τεράστιος όγκος δεμάτων σε όλες τις εταιρείες μεταφορών, μεταξύ των οποίων και τα ΕΛΤΑ, ή ότι στον Αμπελώνα οι περισσότερες συναλλαγές κυρίως των ηλικιωμένων, πλέον γίνονται μέσω ΕΛΤΑ επειδή η Τράπεζα κούνησε μαντήλι.

Αφού ο κ. περιφερειακός όπως αναφέρει, ήλθε στον Αμπελώνα, δεν είδε ότι έξω από το κατάστημα υπάρχει τεράστια ουρά και ότι μόλις χαλάσει ο καιρός αυτός ο κόσμος δεν θα έχει πού να καθίσει για να περιμένει τη σειρά του να εξυπηρετηθεί;

Ή μήπως στα επόμενα παράπονα, γιατί θα υπάρξουν, θα μας πει ότι φταίει ο καιρός που ταλαιπωρείται ο κόσμος, και ποιος ξέρει ίσως αργότερα μεταθέσει τις ευθύνες στον Χατζηπετρή που έλεγε και ο Κηλαηδόνης.

Η αποσπασμένη υπάλληλος

Πάντως με δεδομένη αυτή τη στάση του εκπροσώπου των ΕΛΤΑ, θα περίμενε κανείς μια σκληρή αντίδραση από την πλευρά του δημάρχου, ο οποίος φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι στον Αμπελώνα υπάρχει και άλλη υπάλληλος η οποία έχει αποσπαστεί στη Λάρισα αφήνοντας με ελλιπές προσωπικό ένα κατάστημα που εξυπηρετεί μία περιοχή με τουλάχιστον 10.000 άτομα.

Αν μη τί άλλο θα έπρεπε να ζητήσει επιτακτικά την επιστροφή στον Αμπελώνα της αποσπασμένης υπαλλήλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ