ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Λ. ΤΣΑΠΑΛΗ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Το Σωματείο Συμβασιούχων Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών τάσσεται στο πλευρό του μέλους του Σωματείου Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Λάμπρου Τσάπαλη, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος τόσο για τις συνθήκες εργασίας, όσο και για το αβέβαιο εργασιακό μέλλον, αλλά και για τις διακρίσεις- μισθολογικές και εργασιακές- εις βάρος εργαζομένων και συμβασιούχων στον τομέα της υγείας.

«Είμαστε στο πλευρό του Λάμπρου Τσάπαλη, ο οποίος επί της ουσίας είναι η ‘φωνή’ όλων μας, είναι οι ‘αγωνίες’ όλων μας, είναι η ‘κραυγή’ όλων μας. Η πολιτεία θα πρέπει να σταματήσει τις μεγαλοστομίες και το συγκαταβατικό ‘χτύπημα στην πλάτη’ και να φροντίσει να δράσει, να λάβει αποφάσεις οριστικές αποφάσεις, να βάλει σε τάξη τον τομέα της υγείας. Να αφήσει στην άκρη τη λογική του ‘διαίρει και βασίλευε’ και να αποδώσει σε συμβασιούχους και εργαζόμενους, όλα όσα δικαιούνται, όλα όσα για τα οποία έχουμε μοχθήσει, έχουμε ματώσει. Θα θέλαμε να είμαστε σε θέση να επισκεφθούμε τον συνάδελφο, να του εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας, να δώσουμε και να πάρουμε κουράγιο.

Οι απαγορεύσεις στις μετακινήσεις, όμως, αλλά- κυρίως- το γεγονός ότι δεν μπορούμε να απουσιάσουμε ούτε μία μέρα από τις θέσεις μας, μας επιτρέπει μόνο να εκφράσουμε γραπτώς και νοερώς τη συμπαράστασή μας. Κουράγιο συνάδελφε. Είμαστε μαζί σου» δήλωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Σωματείου Συμβασιούχων Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ