15.500 ΑΤΟΜΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΡΟΛΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Η εκδήλωση που έγινε viral στο fb δείχνει σήμερα ότι ακυρώθηκε!!!

Έντονος προβληματισμός έχει δημιουργηθεί στην κυβέρνηση λόγω της μεγάλης διαδικτυακής ανταπόκρισης σε εκδήλωση στο Facebook με τίτλο «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα».

Συγκεκριμένα, το θέμα κάνει εδώ και πέντε μέρες τον γύρο του διαδικτύου και  των social media, καθώς ήδη πάνω από 15.500 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο event για το Σάββατο, το οποίο προφανώς έχει στόχο να «τρολάρει» τον Κυριάκο Μητοστάκη για το σπάσιμο της καραντίνας και τη μη χρήση μάσκας την προηγούμενη εβδομάδα.

Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ 15,5 χιλιάδες χρήστες είχαν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται να πάνε στην εκδήλωση και άλλοι 5,5 χιλιάδες ότι θα πάνε σίγουρα το πρωί του Σαββάτου στην Πάρνηθα.

Πάντως, η Αστυνομία έχει λάβει τα μέτρα της για παν ενδεχόμενο…

Υπενθυμίζεται ότι με τα υπάρχοντα μέτρα της Πολιτείας, προβλέπεται βεβαίως η δυνατότητα άθλησης αποστέλλοντας στο 13033 τον κωδικό 6. Ωστόσο, μιλάμε για ατομική άθληση ή ανά δύο άτομα με τις απαιτούμενες αποστάσεις και κοντά στον τόπο κατοικίας μας.

Εν τω μεταξύ νέα δεδομένα σχετικά με την ατομική άθληση των πολιτών εν μέσω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, έφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Αρχικά ο κ. Γεωργιάδης άσκηση κριτική στην αντιπολίτευση για τα θέματα που ασχολείται και στη συνέχεια είπε: «Ο κάθε Έλληνας πολίτης, όχι ο Πρωθυπουργός, αν πάει για γυμναστική… Κάνει το μήνυμά του και πει «πάνω για άθληση», την ώρα που κάνει την άθληση είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα».

Όταν η παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου του επεσήμανε πως «για άθληση πάμε στην γειτονιά μας», ο Υπουργός απάντησε:

«Δεν μου λέτε κυρία Αναστασοπούλου… Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και το Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο από γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνει; Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας;», ενώ αμέσως μετά συμπλήρωσε: «Προφανώς επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι».

Τότε λοιπόν η παρουσιάστρια του είπε πάλι: «Μπορούμε να στέλνουμε 6, να παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και να πηγαίνουμε», με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά:

«SMS για Πάρνηθα δεν υπάρχει. Υπάρχει για ατομική άθληση. Μπορείτε να πάτε από το Χαλάνδρι στην Πάρνηθα για ατομική άσκηση».

ΑΚΥΡΩΣΗ

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί στο fb η εκδήλωση που είχε γίνει viral δείχνει ότι ακυρώθηκε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ